Fönster För Spelegenskaper

Top  Previous  Next

Fönstret Spelegenskaper visar alla spelets alternativ, den här sidan är dockad till vänster om programvarans huvudfönster

Här kan du visa och redigera spelets egenskaper.

Beskrivningssida:
Spelbeskrivning och grundläggande inställningar för spelinformation.

Sidan Spelnummer och layout
Inställningar för spelnummer, konfiguration av  layout för biljettvy .

Sida Tid för lotteridragning
Inställningar för vilka dagar och vid vilken tidpunkt spelnummer dras.

Priser
Editor för att ställa in spelprisets schema.

Om du läser detta ämne från programvaran för att läsa mer om dessa undersidor,

ändra sidorna i programmet eller klicka på en länk ovan.