Minun Pelini

Top  Previous  Next

Omat pelit on ominaisuus, jonka avulla voit hallita pelejäsi.
Täällä voit avata pelin pelattavaksi, lisätä uuden pelin tai muokata tai poistaa pelejä kokoelmastasi.

Ennen kuin voit käyttää ohjelmistoa, sinun on ensin lisättävä peli Games World -tietokannasta My Gamesiin.

Voit lisätä pelin seuraavilla tavoilla:

Käytä erillistä Games World Database -ominaisuutta, joka sisältää kaikki tuetut pelit.

Käytä Maailman pelit -sivun tietullia, jossa voit lisätä pelin valitsemalla pelin nimen ja napsauttamalla Lisää omiin peleihin -painiketta.

Lisää oma pelisi My Games -kokoelmaan manuaalisesti ja muokkaa haluamasi pelin ominaisuuksia suoraan pelin pääsivun peliominaisuuksien avulla.

Ikkuna on jaettu kolmeen ohjausryhmään:

Yläosassa oleva työkalupalkki, jossa kaikki komennot sijaitsevat.

Pelit-kokoelma työkalupalkin alapuolella, jossa pelisi esitetään pelikortin muodossa.
Täällä voit tarkastella pelin lottonumeroiden tilaa ja päivittää sen numerot suoraan.

Työkalut-navigointiruutu ikkunan oikealla puolella, jossa on lisätyökaluja.

Katso My Games Home Page ja My Games Edit Page -aiheet saadaksesi lisätietoja kaikista sen komennoista, tai jos käytät apua ohjelmiston sisällä:
Valitse / vaihda mitä tahansa sivua työkalupalkista tai oikealla puolella olevasta navigointipaneelista, klikkaa myös mitä tahansa pelikuvaketta saadaksesi lisätietoja pelikortista.

Aina kun valitset pelin, pelin ominaisuudet näytetään Pelin ominaisuudet -sivulla.

Keyboard Keys

Open Game -        Ctrl+O

Close Game - Ctrl+Q

Update Game Numbers - F6

Update All Games Numbers  - F7

Delete Selected Games - Ctrl+D

Remove All Games - Ctrl+Delete

Edit Numbers - Ctrl+L

Please note that when software interface element that is assigned with key, have no focus, then the shortcut may not work.