Pelini Kotisivu

Top  Previous  Next

Seuraavat komennot sijaitsevat työkalurivin etusivulla:

Peliryhmä

Avaa

Napsauta tätä painiketta avataksesi valitun pelin ja ladataksesi sen ohjelmaan.

Voit avata pelin myös seuraavasti:

Kaksoisnapsauttamalla pelin kuvaketta

Napsauttaa samanlaista Avaa peli -painiketta, joka sijaitsee ohjelman päätyökalurivillä

Analysoi

Analysoi nykyisen pelin ja näyttää pelattavat numerot.

Lottonumerot-ryhmä

Päivitä valitut
Napsauta tätä painiketta päivittääksesi valitut pelinumerot, ohjelmisto lataa numerot palvelimeltamme ja päivittää pelin.

Päivitä kaikki
Napsauta tätä painiketta päivittääksesi valitun pelin numerot, ohjelmisto lataa numerot palvelimeltamme ja päivittää kaikki pelit.

Työkalut-ryhmä

Maailman pelien tietokannat
Klikkaa tätä painiketta näyttääksesi World Games Database -työkalun, joka sijaitsee ikkunan oikealla puolella.
Tämän työkalun avulla voit valita pelejä, jotka haluat lisätä pelikokoelmaasi.
Voit tuoda tämän työkalun näkyviin myös valitsemalla ikkunan oikeassa reunassa olevan World Database -sivun.

Pelin ominaisuudet
Napsauta tätä painiketta näyttääksesi ikkunan oikealla puolella sijaitsevan Games Properties -työkalun.
Tämän työkalun avulla voit muokata parhaillaan valitun pelin ominaisuuksia.
Voit tuoda tämän työkalun näkyviin myös valitsemalla ikkunan oikealla puolella olevan Games Properties -sivun.

Asetukset

Napsauta tätä painiketta näyttääksesi Options-työkalun, joka sijaitsee ikkunan oikealla puolella.
Tämän työkalun avulla voit muokata joitakin My Games -ominaisuuteen liittyviä ohjelma-asetuksia.
Voit myös näyttää tämän työkalun valitsemalla ikkunan oikealla puolella olevan Options-sivun.

Näytä

Työtila

Hallitsee ikkunan ohjainten asetteluja yhtenä globaalina työtilana. Työtilat voidaan tallentaa ja palauttaa

Yhden napsautuksen analyysi

Kytke päälle
Kytkee One Click Analysis -toiminnon päälle tai pois päältä ohjelmiston käynnistyksen yhteydessä.

Set Game As Default

Asettaa valitun pelin oletusarvoisesti käytettäväksi One Click Analysis -ohjelmiston käynnistyksen yhteydessä.