Lottorivi Muokkaa Sivua

Top  Previous  Next

Poista

Poista valittu

Poistaa valitut numerot.

Poista kaikki

Poistaa kaikki numerot.

Eheys

Tässä voit tarkistaa, ovatko numerot oikein vai eivät, onko piirustusten päivämäärät eheitä ja puuttuuko niistä numeroita.
Jos virheitä ilmenee, virheelliset rivit korostetaan punaisella värillä ja lyhyt kuvaus syystä näytetään Tila-sarakkeessa.

Tämä ominaisuus on olemassa seuraavista syistä:

1.Palvelimellamme, josta ohjelmisto lataa numerot, voi esiintyä ongelmia, esimerkiksi odottamattoman seisokin vuoksi.
Siinä tapauksessa voit lisätä numeroita manuaalisesti, kunnes päivitämme numeron nykyiseen.

2.Joissakin peleissä saattaa näkyä virheitä pelin ominaisuuksien muuttumisen vuoksi.
Pelin viralliset ominaisuudet voivat muuttua milloin tahansa, jos näet virheitä tarkistettaessa numeroiden eheyttä, se tarkoittaa, että on aika päivittää pelin ominaisuudet.

Poikkeukset

Ohjelmisto tarjoaa täyden arvontahistorian, vanhoja numeroita ei poisteta tietokannasta.
Kun pelin viralliset ominaisuudet ovat muuttuneet ajan myötä, ohjelmisto ei toimi vanhoilla numeroilla.
Vanhat numerot aiheuttavat virheitä tarkistusmenetelmissä, ja näiden virheiden välttämiseksi on olemassa joitakin menettelyjä, jotka sulkevat tietyt arvonnat tarkistuksen ulkopuolelle.
Seuraavassa on menettelyjä, joilla asetetaan tai poistetaan poikkeuksia eheystarkastuksesta:

Aseta valittu päivämäärä viimeiseksi voimassaolevaksi päivämääräksi
Kun napsautat tätä painiketta, tällä hetkellä valitut piirustukset merkitään viimeiseksi voimassaolevaksi päivämääräksi.
Tämän jälkeen ohjelmisto ei tarkista numerohistoriasi eheyttä tämän päivämäärän jälkeen.

Poista voimassa olevan päivämäärän tiedot
Poistaa aiemmin asetetun Viimeinen voimassa oleva päivä -tiedon. Tämän jälkeen ohjelmisto tarkistaa jälleen kaikki numerot.

Aseta numeroiden poikkeukset
Sensijaan, että asetat valitun päivämäärän viimeiseksi voimassaolopäiväksi ,voit sulkea vain tietyt numerot pois virheellisiä numeroita koskevasta merkinnästä.
Tästä voi olla hyötyä esimerkiksi sellaisten numeroiden merkitsemisessä, joiden päivämäärät ovat voimassa, mutta joita ei arvota lomien aikana, mikä voi aiheuttaa päivämäärien eheysvirheen.

Poista numeroiden poikkeukset
Poistaa aiemmin asetetut Numbers Exceptions -tiedot. Tämän jälkeen ohjelmisto näyttää jälleen kaikki numeroiden eheysvirheet, olivatpa ne voimassa tai eivät.

Suodatus

Näytä suodattimien editori
Näyttää edistyneen suodattimien editorin, tämän työkalun avulla voit suodattaa lottonumeroita käyttämällä monimutkaisia kriteerejä.
Katso  lisätietojakohdasta Advanced Filter Editor .

Tyhjennä
Tyhjentää numeroluettelosta kaikki virheet tai muut suodattimien tai voittojen tarkistustyökalujen lähettämät korostukset.

Työkalut

Tulosta
Avaa  Tulosta-ikkunan, jossa voit tulostaa, lähettää sähköpostia tai viedä numeroita moniin ulkoisiin muotoihin.