Alternativ För Lotterier

Top  Previous  Next

Alternativ för analysintervall

Analysis Range Editor kan visas genom att klicka på  knappenLottery Options, som finns i programvarans verktygsfält på vänster sida.

Här kan du ställa in antalet tidigare nummer som ska analyseras.
Alternativen nedan är de programövergripande alternativen. Intervallet används av Visuell analysator , Generator för biljetter och Analys i ett steg .

Hur man ställer in intervall

För att ställa in ett intervall kan du använda någon av följande metoder:

Flytta skjutreglaget från vänster sida till höger sida.

Ange lotterietsposition i  textrutornaFrån och Till

När du ställer in intervall för lotteriteckningar ställer du in från: senaste lotteriteckningar till äldsta lotteriteckningar, i samma riktning som siffrorna visas i  fönstret Lotterinummer .

De senaste lotteriteckningarna är på position 1 är de äldsta siffrorna följer till höger på skjutreglaget

drawsrange

Endast i informationssyfte; Datum från och  datumtill visar nummerserien som datum med kort beskrivning nedan.

Biljetter och nummer

Här kan du ställa in alternativen för att skapa biljetter och spelanalyser.
Dessa alternativ används av Generator för biljetter och Analys i ett steg .

Nummer

När spelet öppnas, kolla efter uppdaterade nummer

Om detta alternativ är markerat kommer programmet att ladda ner de senaste lotterinumren och uppdatera dina nummer automatiskt.

Om alternativet inte är markerat genereras ett exempel på nummer och du måste senare ersätta dem med de riktiga numren.
För att ersätta numren kan du ladda ner dem senare med Chef för lotterinummer eller klicka på knappen Uppdatera valda som finns i verktygsfältet Mitt spel eller på spelkortet.

Filter

Använd standardfilter med One Click Analysis

Om detta alternativ är markerat kommer programmet att använda dina standardfilter när du utför enstegsanalysen.
Innan du använder detta alternativ måste du ha ställ t in dina filter på sidan Mina filter i biljettgeneratorn, och du måste också ställa in vilka filter som ska vara standard.

Du måste välja vilka filter som är standardfilter, du måste göra detta även om du bara har en uppsättning filter för ett visst spel

För att markera vilka filter som är standard, välj filtret med musen i filteruppsamlingslistan och klicka på knappen Ange som standard

Analys med ett klick

Kör enstegsanalys vid start
Om detta alternativ är markerat kommer programmet att utföra en en stegsanalys vid programstart. Du kan också aktivera den i fönstret Mina spel .
Nedan visas de ytterligare alternativ som används av One Click Analysis:

Skriv ut till standardskrivare

Om detta alternativ är markerat kan du skriva ut biljetterna direkt till din standardskrivare efter att One Step Analysis har skapat dem.

Observera att du inte kommer att bli ombedd att välja skrivare, detta är direkt snabbutskrift.

Visa biljetter på fönster

Om markerat kan du se de skapade biljetterna i ett  biljettgeneratorfönsterefter att en stegsanalysen är klar
Detta är standardalternativet, om det inte är markerat kommer fönstret inte att öppnas, biljetterna kan skrivas ut istället, men de sparas alltid i din biljettsamling

Skicka SMS med biljetter

Om detta alternativ är markerat kan du skicka ett SMS med biljetterna till din telefon efter att enstegsanalysen är klar

Skicka ett e-postmeddelande med biljetter

Om markerat så kan du efter att One Step Analysis är klar skicka ett e-postmeddelande med biljetter

Om du vill använda dina egna inställningar och server ytterligare alternativ krävs för att ställa in så att det fungerar med textmeddelanden och e-post ,

se avsnittet E-postinställningar hur du ställer in det.

Generator

Antal biljetter att skapa

Ange här hur många lotter du vill generera.

Nummer på Keno-platser

När du skapar lotter för ett Keno-spel blir detta alternativ tillgängligt.

Välj eller ange hur många nummer (platser) du vill spela (från 5 till 10 vanligtvis)

Distribution av urvalsnummer

Du kan välja distributionssätt för valnummer i vilket spelnummer kommer att genereras.

Välj det från rullgardinsmenyn.  Mer information finnsi avsnittet Distribution av valnummer.

Försök till lyckad biljettgenerering
Här kan du ställa in hur många gånger programmet ska försöka generera biljetter med hjälp av filter innan det eventuellt inte är möjligt.
Som standard kommer programmet att försöka 100 gånger för att försöka generera biljetten, om det händer att det är omöjligt att generera biljetten med givna filterkriterier kommer biljetten inte att genereras.

Visa hjälp

Visar hjälpsidan för detta ämne.