Lottorivi Kotisivu

Työkalut

Omat pelit

Näyttää My Games -työkalun ikkunassa. Tässä voit valita pelikortin ja nähdä pelin numerot.

Lisää uusia numeroita

Näyttää ikkunassa Add New Numbers -työkalun. Tämän työkalun avulla voit lisätä numeroita manuaalisesti.

Suodattimien kokoelma

Näyttää ikkunassa Filters Collection -työkalun.

Tarkista voitot

Näyttää ikkunassa Check Winnings -työkalun.

Vaihtoehdot

Näyttää Options-työkalun ikkunassa.

Voit myös laajentaa työkaluja sisältävän ikkunan napsauttamalla ikkunan työkalun otsikkoa.
Voit piilottaa laajennetun työkalun napsauttamalla paneelin otsikkoa uudelleen.

Numerot

Lataa

Lataa numerot valitusta pelistä napsauttamalla tätä painiketta
Sinunei tarvitse käyttää tätä komentoa, kun Options-sivulla on valittunaAutomatically load numbers (Lataa numerot automaattisesti) -vaihtoehto.
Kun vaihtoehto on valittuna, numerot ladataan automaattisesti, kun valitset pelin Omat pelit -sivulla.

Voit myös ladata numerot kaksoisnapsauttamalla pelin logoa.

Päivitä valitut
Napsauta tätä painiketta päivittääksesi valitun pelin numerot, ohjelmisto lataa numerot palvelimeltamme ja päivittää valitun pelin.
Voit myös asettaa asetussivulla, että numerot päivitetään automaattisesti pelin valinnan yhteydessä.

Päivitä kaikki
Napsauta tätä painiketta päivittääksesi kaikkien pelien numerot, ohjelmisto lataa numerot palvelimeltamme ja päivittää kaikki pelit.