Lotteri Numbers Home Page

Top  Previous  Next

Værktøj

Mine spil

Viser et My Games-værktøj i vinduet. Her kan du vælge et spilkort og se spillets numre.

Tilføj nye numre

Viser værktøjet Tilføj nye numre i vinduet. Ved hjælp af dette værktøj kan du tilføje numre manuelt.

Samling af filtre

Viser et Filters Collection-værktøj i vinduet

Tjek gevinster

Viser værktøjet Check Winnings på vinduet

Indstillinger

Viser et Options-værktøj på vinduet.

Du kan også udvide ruden med værktøjer ved at klikke på rudens værktøjstitel.
For at skjule det udvidede værktøj skal du klikke på rudens titel igen.

Tal

Indlæs

Klik på denne knap for at indlæse numre fra det valgte spil
Du behøver ikke at bruge denne kommando, når du har  markeret indstillingen Indlæstal automatisk på siden Indstillinger.
Når du har markeret indstillingen, indlæses numrene automatisk, når du vælger et spil på siden Mine spil.

For at indlæse numre kan du også dobbeltklikke på et spil-logo.

Opdater valgt
Klik på denne knap for at opdatere valgte spilnumre, softwaren vil downloade numre fra vores server og opdatere det valgte spil.
Du kan også på indstillingssiden indstille, at numrene automatisk opdateres ved valg af spil.

Opdater alle
Klik på denne knap for at opdatere alle spilnumre, softwaren downloader numre fra vores server og opdaterer alle spil.