Mine Spil

Top  Previous  Next

Mine spil er en funktion, der giver dig mulighed for at administrere dine spil.
Her kan du åbne et spil for at spille med, tilføje et nyt spil, redigere eller fjerne spil fra din samling.

Før du kan bruge softwaren, skal du først tilføje et spil fra Games World Database til My Games.

Du kan tilføje et spil på følgende måder:

Brug en separat Games World Database-funktion, som indeholder alle understøttede spil.

Brug en vejafgift fra World Games-siden, for at tilføje et spil skal du blot vælge en spiltitel og klikke på  knappenAdd To My Games.

Tilføj dit eget spil til Mine spil-samlingen manuelt og rediger det ønskede spils egenskaber direkte ved hjælp af  hovedsiden Game Properties .

Vinduet er opdelt i tre grupper af kontrolelementer:

Værktøjslinjen øverst, hvor alle kommandoerne er placeret.

Spilsamling under værktøjslinjen, hvor dine spil præsenteres i form af et spilkort.
Her kan du se status for spillets lotterinumre og direkte opdatere dets numre.

Værktøjsnavigationsrude i højre side af vinduet med yderligere værktøjer.

Se  emnerne Mine spils startside og Mine spils redigeringsside for mere information om alle dens kommandoer, eller hvis du bruger hjælpen inde i softwaren:
For at se flere hjælpeemner skal du vælge/ændre en side på værktøjslinjen eller i navigationsruden i højre side, og du kan også klikke på et spilikon for at lære mere om spilkortet.

Når du vælger et spil, vises spillets egenskaber på  siden Spilegenskaber .

Keyboard Keys

Open Game -        Ctrl+O

Close Game - Ctrl+Q

Update Game Numbers - F6

Update All Games Numbers  - F7

Delete Selected Games - Ctrl+D

Remove All Games - Ctrl+Delete

Edit Numbers - Ctrl+L

Please note that when software interface element that is assigned with key, have no focus, then the shortcut may not work.