Alternativer For Billettgenerator

Top  Previous  Next

På siden Alternativer kan du angi følgende alternativer

Visning

Dockingposisjon for verktøyruten

Du kan flytte verktøyruten til venstre eller høyre side av vinduet ved å velge alternativet Høyre eller Venstre.

Det finnes et fyllingsalternativ som får verktøyet til å fylle hele vinduet. Dette alternativet er nyttig når du vil bruke et verktøy i et fullt funksjonsvindu.
Du kan oppnå samme effekt ved å klikke på full-knappen øverst i verktøyruten i høyre hjørne når ruten er synlig.

Hvis du setter dette alternativet til full, vil verktøyruten fylle hele vinduet neste gang du åpner vinduet.Bruk siste arbeidsområde ved oppstart

Hvis du merker av for dette alternativet, vil det tidligere brukte arbeidsområdet åpnes og brukes neste gang du åpner dette funksjonsvinduet.

Mine billetter

Last inn de siste billettene ved oppstart
Hvis dette alternativet er valgt, vil programmet laste inn de sist brukte billettene neste gang du åpner dette vinduet.
Vær oppmerksom på at billettene bare lastes inn hvis de er beregnet på et spill som er åpent for øyeblikket.

Lagre billetter automatisk
Hvis dette alternativet er merket av, vil programmet automatisk opprette en ny billettsamling og lagre genererte billetter.

Hvis dette alternativet ikke er avkrysset, vil alle ikke-lagrede billetter gå tapt og erstattes med nye hver gang du klikker på knappen Generer.

For å lagre billettene må du klikke på Lagre-knappen på verktøylinjen for billettsamlingen.

Bekreft før du sletter billettsamlingen
Hvis avkrysset, vil programmet be deg om å bekrefte før du sletter billetter.

Last inn billetter ved valg med musen
Hvis dette alternativet er merket av, vil programmet laste inn valgte billetter automatisk.

Åpne spill når du laster inn billetter
Når du laster inn billetter og spillet som for øyeblikket er åpent, ikke passer for de åpnede billettene, åpnes spillet for den aktuelle billetten automatisk.

Separat vinduer

Separate vinduer er sidene fra navigasjonsruten som kan åpnes i hovedområdet i Lottery Numbers Manager-vinduet.
Ved å merke av eller fjerne merket for dette alternativet kan sidene flyttes til hovedområdet og tilbake til navigasjonsruten.
Når du har flyttet noen av sidene til hovedvinduet, kan du flytte dem rundt i vinduet slik det er beskrevet i  emnet Docking Windows .

Filter

Last inn de siste filtrene ved oppstart
Hvis dette alternativet er valgt, vil programmet laste inn de sist brukte filtrene neste gang du åpner dette funksjonsvinduet.
Vær oppmerksom på at filtre bare lastes inn hvis de er beregnet på et spill som er åpent for øyeblikket.

Bekreft før du sletter filtre
Hvis dette alternativet er merket av, vil programmet be deg om å bekrefte før du sletter filtre.

Bruk valgte filtre til å opprette billetter

Hvis dette alternativet er merket av, vil billettgeneratoren bruke de valgte filtrene når den genererer kuponger.

Hvis ikke, genereres kuponger uten bruk av filter.

Bruk standardfiltre med One Click Analysis

Hvis dette alternativet er merket av, vil programmet bruke standardfiltrene dine når du utfører ett-trinnsanalysen.
Før du kan bruke dette alternativet, må du ha satt opp filtrene dine på Mine filtre-siden i Billettgenerator, og du må også angi hvilke filtre som skal være standard.

Du må velge hvilke filtre som skal være standard, og du må gjøre dette selv om du bare har ett sett med filtre for et gitt spill.

For å markere hvilke filtre som er standard, velger du filteret med musen i filtersamlingslisten og klikker på knappen Angi som standard.

Generator

Nummerkilde for generering av billetter
Du kan velge hvor du vil hente tallene til billettene fra.

Du kan bruke en av følgende tallkilder:

Bruk alle spillnumre

Alle spillnumre vil bli brukt til å generere billetter.

Bruk egne utvalgte tall

Velg dine egne tall i Nummervelgeren og i Bonusnummervelgeren hvis spillet har et eget bonusnummer.

For å velge et nummer klikker du bare på billettvisningen med musen, og det valgte nummeret blir sirklet inn i gul standardfarge.
For å oppheve valget av et nummer klikker du bare på det igjen.

Importer fra Notisblokk
Hvis du har brukt Notisblokk , kan du importere alle numrene som var merket med Ja i Notisblokk.
Hvis du har åpnet flere forekomster av Notisblokk, vises vinduet Notisblokkvelger der du kan velge fra hvilken Notisblokk du vil importere tallene.

Automatisk analyse

Billetter genereres fra tall som analyseres av vår interne AI-analyse.

Inkludere tall merket som Kanskje fra Notisblokkimport
Alternativet Importer fra Notisblokk importerer somstandard  bare tall som er merket med Ja, men ved å merke av for dette alternativet kan du også inkludere tall som er merket med Kanskje.