Verktøy-Ruten

Top  Previous  Next

En navigasjonsrute viser bare ett verktøy om gangen. De andre verktøyene kollapser, og knappene vises øverst i panelet.

Du kan bruke alternativene for å angi at ruten skal være forankret på venstre eller høyre side av funksjonens hovedvindu.
Du kan utvide siden og vise verktøyet ved å klikke på en sideknapp med verktøy, og du kan også klikke på den samme knappen på hovedfunksjonens verktøylinje.

Du kan også utvide og skjule navigasjonsruten ved hjelp av de tilsvarende knappene øverst til høyre på siden.

Det finnes to knapper:

Fyll
Ekspanderer siden slik at den fyller hele vinduet, det andre klikket gjør at ruten kollapser til forrige størrelse.

Skjul

Kollapser siden og skjuler verktøyet.

For å endre størrelsen på den utvidede siden kan du også dra sidekanten i venstre eller høyre retning.

Du kan bruke et hvilket som helst verktøy fra navigasjonssiden som et eget vindu.

Separate vinduer er sidene fra navigasjonsruten som kan åpnes i hovedområdet i Lottery Numbers Manager-vinduet.
Ved å merke av eller fjerne merket for dette alternativet kan sidene flyttes til hovedområdet og tilbake til navigasjonsruten.
Når du har flyttet noen av sidene til hovedvinduet, kan du flytte dem rundt i vinduet slik det er beskrevet i  emnet Docking Windows .