Zoomen

Top  Previous  Next

Afdrukvoorbeeld in- of uitzoomen

Om in te zoomen op een document, klik je op de knop Inzoomen op de werkbalk of druk je op CTRL+PLUS TEKEN.

Om een document uit te zoomen, klik je op de knop Uitzoomen op de werkbalk of druk je op CTRL+MINUS TEKENNOP.

Om in of uit te zoomen op een document kun je ook CTRL ingedrukt houden en aan het muiswiel draaien.

Het vergrootglas gebruiken

Gebruik het vergrootglas om te schakelen tussen een 100% en een "hele pagina" weergave. Klik gewoon ergens in het document om de weergave te wisselen.

Afdrukvoorbeeld zoomen door een zoomfactor in te voeren

Om in te zoomen op een specifieke zoomfactor, doe je een van de volgende dingen.

Klik op de keuzelijst Zoom . De volgende lijst wordt weergegeven.

Kies een van de vooraf ingestelde zoomfactoren.

Je kunt handmatig een willekeurige waarde invoeren in het vak Zoomen .

Afdrukvoorbeeld zoomen dat hele pagina's worden getoond of inhoud wordt aangepast
Om in te zoomen op de breedte van de pagina of tekst, klik je op het  Zoomvak. De volgende lijst wordt weergegeven.

Om in te zoomen op de paginabreedte, klik je op Paginabreedte.

Om in te zoomen op de tekstbreedte, klik je op Tekstbreedte.

Opmerking

Als het voorbeeldvenster later wordt verkleind, wordt de huidige zoomfactor ook aangepast aan de huidige pagina- of tekstbreedte.

Documenten zoomen dat hele pagina's worden weergegeven

Roep eerst de zoom dropdown op (zie hierboven).

Om één hele pagina tegelijk weer te geven, klik je op Hele pagina.

Om twee pagina's in de huidige weergave te passen, klik je op Twee pagina's.

Opmerking

Als de grootte van het voorbeeldvenster later wordt aangepast, wordt de huidige zoomfactor ook gewijzigd om één of twee pagina's weer te geven.