Paginakoptekst En -Voettekst Invoegen In Afgedrukte Documenten

Top  Previous  Next

Om een koptekst en voettekst in een document in te voegen, klik je op de  knop Koptekst en voettekst op de werkbalk. Het  dialoogvenster Koptekst en voettekst wordt geopend .

Specificeer de inhoud van de kop- en voettekst met behulp van de juiste tekstvakken, afhankelijk van de gewenste uitlijning.

Indien nodig kun je ook de verticale uitlijning en de lettertype-instellingen aanpassen.

Klik op OK om de wijzigingen op te slaan en het dialoogvenster te sluiten.