Biljett Utsikt Fönster

Top  Previous  Next

Fönstret Ticket View visar det för tillfället öppnade spelets Ticket View .
Fönstret kan dockas till kanten av andra programfönster eller vara flytande över skärmen.

Detta fönster öppnas som standard på vänster sida.
För att styra synligheten för detta fönster, på huvudverktygsfältet,
klicka på fliken Interface och välj sedan önskad fönsterposition från menyn Ticket Visibility.

Du kan också använda Drag & Drop-funktionen: placera musen på titelraden i Ticket View, klicka på vänster musknapp, håll ned och dra fönstret till önskad position.

Överst i Ticket-fönstret finns ett verktygsfält med följande knappar

ticket_window_toolbar

Första knappen till vänster:

Växla visningsläge för biljettnummer
Här kan du växla mellan olika lägen för hur biljettvyn visar spelnummer.

Enskilda nummer från dragningen

Nummer som lagts över den tidigare dragningen, för att se hur de drogs.

numbers1x

< >

numbers2x

Andra knappen till vänster:

Byt biljettläge Numbers <> Grid

Här kan du ändra biljettvyn mellan spellayoutvyn och rutnätsvyn

VynSpellayout visar alla specialnummertyper som Kontakt, Utanför , Varm , Kall , Udda , Jämna

Rutnätsvy visar Anslutna, Ej anslutna, Frånkopplade nummer

numbers1x

< >

gridmode

Meny för siffror

Visa kontakt

Välj den här knappen för att visa eller dölja kontaktnummer i biljettvyn.

Kontaktnumren visas i grå bakgrund och de externa numren förblir i brun bakgrund i biljettvyn.

VisaHot

Välj den här knappen för att visa eller dölja Hot-nummer i biljettvyn.

De heta numren visas i vitt och de kalla numren förblir svarta i en biljettvy.

Meny rutnät

Visa linjer

Välj den här knappen för att visa eller dölja rutnätslinjer i biljettvyn.

VisaAnsluten

Välj den här knappen för att visa eller d ölja anslutna nummer i biljettvyn.

De anslutna numren visas i orange i biljettvyn.

VisaEj anslutna

Välj den här knappen för att visa eller d ölja icke-anslutna nummer i biljettvyn.

De icke-anslutna numren visas i grå bakgrund

De frånkopplade numren förblir i brun bakgrund i en biljettvy.

Gåtill  avsnittet Nummernät som beskriver rutnätslinjer och andra typer av nummer .

Nästa knapp på höger sida av rutnätsmenyn är anpassningsknappen

Anpassa till fönster

Markera den här knappen om du vill att Ticket View ska passa in i fönstret permanent
Om denna knapp är avmarkerad kan du ändra biljettvyns storlek manuellt. På höger sida av vyn visas en liten delare.
Du kan dra denna delare med musen till vänster och höger för att ändra vyns storlek manuellt.

Föregående nummer och Nästa nummer

Klicka på någon av dessa knappar för att se den föregående eller nästa spelritningen.

Senaste lotteridragning

Klicka på den här knappen för att flytta vyn så att den visar den senaste lotteridragningen