Lotteri Nummer Fönster

Top  Previous  Next

I fönstret Ticket View visas alla lotterinummer för de spel som för närvarande är öppna.
Fönstret kan dockas till kanten av andra programfönster eller kan flyta över skärmen.

Detta fönster öppnas som standard på vänster sida.
För att kontrollera synligheten för detta fönster, på huvudverktygsfältet,
klicka på fliken Interface och välj sedan önskad fönsterposition från menyn Numbers Visibility.

Du kan också använda Drag & Drop-operation: placera en mus på Ticket Views titelfält, klicka på vänster musknapp, håll, och dra fönstret till önskad position.

Vi använder termen "lotterinummer" istället för "lotteriteckningar". Lotteriteckningar är dock en lämplig term i USA
men till exempel, på andra språk översätts ordet draw till något som att rita något på papperet med en penna.

Du kan inte redigera spelnummer direkt i fönstret, för att göra det använd  funktionen Lotterinummer .

Exempelbild på sidan Lotterinummer:

numberswindow

Längst ner i fönstret finns en liten navigatorkontroll med en liten knapp:

|<<-knappen flyttar till första lotteridragningen

<< knappen flyttar till föregående sida

< knappen flyttar till föregående  lotteridragning

> knappen flyttar till nästa  lotteridragning

>> knappen flyttar till nästa sida

>>| knappen flyttar till sista  lotteridragningen

Valda nummer visas automatiskt på huvudbiljettvyn