Billetter

Top  Previous  Next

Billettlisten er en rutenettkomponent der genererte billetter er listet opp.

For å se billettens nummer i hovedbillettvisningen klikker du ganske enkelt pået  hvilket som helst nummer eller rutenettrad på venstre side av rutenettet.

Du kan redigere et hvilket som helst nummer direkte i rutenettet ved å skrive inn et nytt nummer i en celle.

Det nye nummeret vil bli validert. Hvis det oppstår en feil og du vil avbryte redigeringen, trykker du på ESC-knappen.

Hvis du vil ha mer informasjon om redigering av rutenettet, kan du se emnet Rutenett .

Nederst i billettlisten finner du en datanavigator.

Navigatoren lar deg manipulere billetter og viser innebygde knapper som gjør det mulig å bla forover eller bakover gjennom postene én om gangen, gå til den første posten, gå til den siste posten.
I tillegg til knappene på verktøylinjen kan du også sette inn en ny billett og slette en billett.
Navigatoren viser en tekst som angir gjeldende billettposisjon og det totale antallet billetter.