Järjestelmätyökalut-Sivu

Top  Previous  Next

Näytä yhdistelmät

Tässä ryhmässä on komentoja, joiden avulla voit suodattaa järjestelmänäkymää sen jälkeen, kun olet soveltanut suodattimia järjestelmään tai tarkistanut järjestelmän voitot.

Kun suodatat järjestelmää:
Jos järjestelmäyhdistelmä ei läpäise valittuja suodatuskriteerejä, käytetyn suodattimen kuvaus näkyy Tila-sarakkeessa.

Lisäksi näkymärivi korostuu punaisella taustalla.

Kun tarkistetaan voittoja:
Jos järjestelmäyhdistelmällä on osuma, osuneen voiton kuvaus näkyy Tila-sarakkeessa.

Myös näkymärivi korostuu vihreällä taustalla.

Voit vaihtaa taustavärejä ohjelmiston asetuksissa  kohdassaInformation Color (Tietojen väri).

Näytä kaikki yhdistelmät
Näyttää kaikki yhdistelmät, hylätyt ja hyväksytyt.

Näytä hyväksytyt yhdistelmät
Näyttää vain hyväksytyt yhdistelmät tai ne, joissa on osumia.

Näytä hylätyt yhdistelmät
Näyttää vain hylätyt yhdistelmät tai ne, joissa ei ole osumia.

Vie

Tulosta

Avaa tulostuksen esikatseluikkunan, jossa voit tulostaa ja viedä järjestelmän moniin ulkoisiin tiedostomuotoihin .

Tallenna omiin lippuihin

Tallentaa nykyisen järjestelmän Oma lippuihin , jossa voit käyttää järjestelmää arpalippuina.
Tämä toimii vain suodatetuissa järjestelmissä, ja vain hyväksytyt yhdistelmät tallennetaan.

Näppäimistön näppäimet

Näytä kaikki yhdistelmät - F9

Näytä hyväksytyt yhdistelmät - F10

Näytä hylätyt yhdistelmät - F11

Tulosta - Ctrl+P

Tallenna omiin lippuihin - Ctrl+S

Huomaa, että kun ohjelmisto interface element that is assigned with key, have no focus, then the shortcut may not work.