Hjemmesiden Til Systems

Top  Previous  Next

Følgende kommandoer finnes på verktøylinjens startside:

Verktøy

Systeminnsamling
Klikk på denne knappen for å vise et  verktøy for systemsamling på høyre side av vinduet.
En samling av våre og dine systemer, og derfra kan du laste inn et system i hjulredigeringsprogrammet.

Systemegenskaper
Klikkpå denne knappen for å  vise visningsverktøyet for systemegenskaper på høyre side av vinduet.
Her kan du se lastede systemegenskaper og redigere systemegenskaper for nye systemer.

Nummervelger
Klikk på denne knappen for å  vise tallvelgerverktøyet på høyre side av vinduet.
Her kan du velge numre når du redigerer systemet.

Erstatning av numre
Klikk på denne knappen for å vise  verktøyet Numbers Replacement på høyre side av vinduet.
Her kan du erstatte originale systemnumre med dine egne.

Mine filtre
Klikkpå denne knappen for å vise  verktøyet Mine filtre på høyre side av vinduet.
Våre filtre, som du kan bruke til å redusere antall systemkombinasjoner.

Sjekk gevinster
Klikk på denne knappen for å vise  verktøyet Check Winnings på høyre side av vinduet.
Ved hjelp av dette verktøyet kan du sjekke systemtreffene mot spillnumrene.

Favoritter
Klikk på denne knappen for å vise  verktøyet Favoritter på høyre side av vinduet.
Her kan du legge til og administrere en liste over de systemene du liker best og bruker ofte.

Alternativer
Klikkpå denne knappen for å vise Alternativer for denne funksjonen.

Visning

Arbeidsområder

Administrerer oppsett av kontroller i vinduet som ett globalt arbeidsområde. Arbeidsområder kan lagres og gjenopprettes