Redigeringsside For Systemer

Top  Previous  Next

Følgende kommandoer finnes på verktøylinjens Redigeringsside:

Nytt system

Her kan du opprette et nytt hjulsystem.

Følg disse trinnene for å opprette et nytt system:
1. Klikk  på knappenAngi egenskaper
På høyre side av vinduet åpnes en side med systemegenskaper.

2. Angi systemegenskaper

3. Klikk  på Opprett-knappen på verktøylinjen for å opprette et nytt system.

4. Angi systemets kombinasjonsnumre

Du kan legge inn tall på to måter:

Skrive dem direkte inn i cellene

Velge  tall i tallvelgeren .

Velg en startcelle i systemkombinasjonen. Klikk på et tall i tallvelgeren

Tallvelgeren flytter fokus til en annen celle, slik at du kan velge tall etter tallet.

Avbryt

Klikk på denne knappen for å avbryte hvis du ikke ønsker å opprette et nytt system.

Kombinasjoner

Legg til

Legg til flere kombinasjoner i systemet. Du kan angi hvor mange kombinasjoner du kan legge til samtidig.

Slett valgte

Sletter valgte kombinasjoner fra systemet.

Slett alle

Sletter alle kombinasjoner fra systemet

Tastaturtaster

Angi egenskaper - Ctrl+N

Opprett system - Alt+N

Legg til kombinasjoner - Shift+N

Slett valgt kombinasjon - Ctrl+D

Slett alle kombinasjoner - Ctrl+Slett