Kaavio

Top  Previous  Next

Lottopelitilastojen taloudellinen kaavio on graafinen esitys erilaisista valittujen pelien taloudellisista tunnusluvuista.
Kaaviot näyttävät tietoja, kuten voittojen tuottamat kokonaistulot, tulojen jakautumisen peleittäin tai kokonaistulot.

Näet tiedot kaaviossa napsauttamalla hiirellä mitä tahansa elementtiä Financial Gridissä

Voit napsauttaa pelin otsikkoa nähdäksesi kaikki pelin taloudellisten tietojen erittelyt tai napsauttaa mitä tahansa muuta solua tai sarakeotsikkoa.
Aina kun napsautat sitä, kaavio näyttää napsautettuun elementtiin liittyvät tiedot.

Voit tulostaa kaavion ja viedä sen useisiin eri tiedostomuotoihin napsauttamalla Kaavio-painiketta, joka sijaitsee työkalupalkin Tulosta-painikeryhmässä.