Rahoitusverkko

Top  Previous  Next

Taloudellinen ruudukko näyttää taloudelliset tiedot ristiintaulukoituna.
Suuret loppusummat näkyvät lisäsarakkeina tai -riveinä, jotka sisältävät yhteenvetotietoja kustannuksista, voitoista ja saldosta.

Grid tarjoaa lajittelu- ja suodatusominaisuuksia, joiden avulla voit hallita lajittelujärjestystä ja suodattaa tietoja.

Ruudukon elementit:

Gridin vasemmassa yläosassa on kolme painiketta.

Näitä painikkeita voidaan siirtää hiirellä ja pudottaa edestakaisin mihin tahansa kohtaan ruudukkoa.
Jos pudotat ne esimerkiksi ruudukon yläosassa olevalle suodatinkenttien alueelle, voit järjestää uudelleen, mitkä tiedot näytetään ruudukossa.
Voit myös muuttaa tietojen järjestystä ruudukossa muuttamalla painikkeiden järjestystä suoraan, siirtämällä niitä vasemmalle tai oikealle.
Näissä painikkeissa on sisäänrakennettu ponnahdussuodatin, voit avata suodattimen napsauttamalla painikkeen oikealla puolella olevaa pientä suodatinkuvaketta.
Tämän suodattimen avulla voit suodattaa ruudukon tiedot niin, että ne näyttävät vain asettamasi arvoalueen.

Ruudukon vasemmalla puolella on rivejä, joilla on pelisi.
Ylhäällä on kenttä nimeltä Peli, siinä on myös ponnahdussuodatin, voit avata suodattimen napsauttamalla pientä suodatinkuvaketta, joka löytyy kentän oikealta puolelta.
Voit suodattaa, mitkä pelit haluat nähdä ruudukossa. Voit myös napsauttaa pientä lajittelukuvaketta lajitellaksesi pelejä.

Näet pelikaavion ja voittonumerotiedot klikkaamalla minkä tahansa pelin nimeä tai muuta ruudukon solua, joka kuuluu valittuun riviin.

Peliluettelon oikealla puolella on data-alue, jossa näkyvät pelin kustannukset, voitto ja laskettu saldo.
Alla oleva kokonaissummarivi näyttää kaikkien pelien kustannusten, voittojen ja saldon kokonaissumman.

Tietojen päivittäminen

Voit päivittää kustannus- ja voittotietoja syöttämällä tiedot suoraan ruudukkoon.

Valitse hiirellä solu, jota haluat muokata.

Syötä uudet tiedot.

Kirjoita tiedot painamalla enter-näppäintä tai napsauttamalla hiiren painiketta muualla muokatun solun ulkopuolella.