Sorter Rækker I Gitter

Top  Previous  Next

Sortering er ikke altid tilgængelig. Nogle data kan ikke sorteres, som f.eks. rækkefølgen af lotterinumre.
For at sortere poster efter en kolonnes værdier og erstatte eksisterende sorteringsbetingelser, der anvendes på den aktuelle eller andre kolonner, skal du klikke på målkolonnens overskrift, indtil der vises et pil-op- eller pil-ned-ikon i overskriften.
Pil op og pil ned angiver henholdsvis stigende og faldende sorteringsrækkefølge.

Hvis du vil fjerne sortering efter en kolonne, skal du klikke på en kolonneoverskrift, mens du holder CTRL-tasten nede. Du kan også vælge Clear Sorting i kolonneoverskriftens kontekstmenu.

Se også:

Rediger gitterceller
Søg og filtrer

Ændring af størrelse på kolonner og bånd

Gruppering af data