Rediger Gitterceller

Top  Previous  Next

For at redigere en gittercelle skal du gøre et af følgende:

Klik på en celle.

Fokuser på en celle (f.eks. via tastaturet), og tryk på ENTER eller F2.

Fokuser en celle, og tryk på en alfanumerisk tast. editoren åbnes, og indholdet erstattes med det tegn, der trykkes på.

Vælg og fravælg celletekst

Tryk på F2 eller CTRL+A

Luk Cell Editor og accepter de foretagne ændringer

Gør et af følgende:

Tryk på ENTER.

Fokuser på en anden celle

Tryk på ESC for at kassere ændringer foretaget i en celle.

Åbn celleeditorens dropdown

Gør et af følgende:

Tryk på ALT+NEDRE PIL eller F4.

Klik på editorens dropdown-knap, en lille pil på højre side af en celle.

Luk celleditorens dropdown
For alle editorer, der har en dropdown, kan du lukke dropdown ved at trykke på ALT+PIL NED.
Hvis lommeregneren vises i dropdown, kan den lukkes med CTRL+ENTER.
Dropdowns, der viser lister over elementer, kan lukkes ved at klikke på et element med musen eller ved at vælge et element med tastaturet og trykke på ENTER.

Ændring af dato/tidsværdier
Du kan redigere disse celleværdier uden at åbne dropdown-kalenderen. Placer cursoren på den del af en dato/tidsværdi, der skal ændres. For at øge værdien skal du trykke på CTRL+PIL OP. Tryk på CTRL+PIL NED for at reducere værdien.

Ændring af numeriske værdier
For at øge værdien, tryk på CTRL+PIL OP. Tryk på CTRL+PIL NED for at reducere værdien.

Ændre værdier i celler, der indeholder dropdown-elementer
For at vælge den forrige værdi, tryk på CTRL+PIL OP. For at vælge den næste værdi, tryk på CTRL+PIL NED.
Bemærk: Denne funktion gælder ikke for alle editorer.

Rediger billeder
For at kopiere, klippe, indsætte, indlæse og gemme billeder i billededitorer skal du højreklikke på billedet og vælge den ønskede kommando via kontekstmenuen:

Bemærk!

Nogle af softwarefunktionerne giver dig ikke mulighed for at redigere data direkte på nettet. For eksempel kan vores hjulsystemer ikke redigeres, du skal kopiere vores system til dit system for at kunne redigere systemet.
Lodtrækningsnumre kan ikke redigeres på nummersiden, du skal bruge Lottery Numbers Manager i stedet.

Se også

Søg og filtrer

Ændring af størrelse på kolonner og bånd

Sortering af gitterrækker

Gruppering af data