Asiakirjan Tulostaminen Tulosta-Valintaikkunan Kautta

Top  Previous  Next

Voit tulostaa asiakirjan tekemällä jonkin seuraavista toimista.

Napsauta  työkalurivin Tulosta-painiketta tai paina CTRL+P.

Valitse Tiedosto-valikosta  Tulosta....

Tulosta-valintaikkuna avautuu.

Määritä tarvittavat asetukset ja napsauta Tulosta .

Jos haluat tulostaa asiakirjan kutsumatta  Tulosta-valintaikkunaa, katso Tulosta asiakirja käyttämällä oletusasetuksia -aihe.

Huomautus

Jos yrität tulostaa asiakirjan, jonka marginaalit ovat tulostettavan alueen ulkopuolella, näyttöön tulee varoitusviesti .  Tulosta asiakirja kuitenkin valitsemalla Kyllä , jos olet varma, että tulostimesi tukee määritettyjä sivumarginaaleja.