Udskriv Et Dokument Via Udskrivningsdialogen

Top  Previous  Next

For at udskrive et dokument skal du gøre et af følgende.

Klik på  knappen Udskriv på værktøjslinjen, eller tryk på CTRL+P.

Klik på Print....i  menuen Filer.

Dialogboksen Udskriv åbnes.

Angiv de nødvendige indstillinger, og klik på Udskriv .

Hvis du vil udskrive et dokument uden at åbne dialogboksenUdskriv, kan du se  emnet Udskriv et dokument med standardindstillinger .

Bemærk

Hvis du forsøger at udskrive et dokument, hvis margener er uden for det område, der kan udskrives, får du vist en advarsel .  Klik på Ja for at udskrive dokumentet alligevel, hvis du er sikker på, at din printer understøtter de angivne sidemargener.