Diverse

Top  Previous  Next

Afsluiten van het programma bevestigen

Door deze optie aan te vinken moet je een bevestiging geven voordat je het programma kunt verlaten.

Helpknop tonen
Als deze optie is aangevinkt, is de  knop Help weergeven zichtbaar op de werkbalkvan bijna alle softwarefuncties .
Je kunt die knop aanvinken om de Help-viewer te zien . Er wordt een viewer geopend aan de linkerkant van het hoofdvenster van de software.

DirectX hardwareversnelling forceren
Met DirectX-hardwareversnelling kan je toepassing de videokaart van je computer (geïntegreerd of specifiek) gebruiken om de software-interface te renderen.
DirectX-versnelling verbetert de prestaties van toepassingen op 4K-schermen, waar toepassingen met grote gegevens die met standaard GDI+ worden gerenderd, soms niet reageren.

Om deze optie te wijzigen moet de software opnieuw worden opgestart.

Deze optie kan echter de software-elementen sneller renderen, maar kan ook leiden tot onverwachte resultaten. Als je problemen ondervindt, probeer dan de skin te wijzigen of schakel de optie uit.

Logboekregistratie inschakelen

Door het loggen in te schakelen zal de software fouten loggen in een bestand nadat ze zijn opgetreden.

Deze optie kan handig zijn als de software crasht of als er fouten optreden,
Je kunt ons het logbestand sturen om te onderzoeken, zodat we de software kunnen debuggen en repareren.

Logboekmap software

Als Logboekregistratie inschakelen is aangevinkt, dan slaat het programma het logboek op in een bestand

Standaard staat het logbestand in de map
UwDocumentenSprintbit Software DatabasesLog.txt

Maar je kunt hier een nieuwe map instellen, klik hiervoor op het kleine map-icoontje aan de rechterkant van de optie.
Selecteer een map in het mapvenster.

Tips tonen

Tips geven een korte beschrijving van de geselecteerde knopfunctie.
Als je de muis een tijdje boven een knop houdt, verschijnt er een klein pop-upvenster met tips totdat je de muis weer beweegt.

Als je echter een knop in het menu vindt, wordt in plaats daarvan een tip weergegeven in de statusbalk van het hoofdprogramma.

Wanneer je vertrouwd raakt met de softwarefuncties, kun je de tips uitschakelen.