Help-Viewer

Top  Previous  Next

Een helpsysteem is direct ingebouwd in de software, elke softwarefunctie heeft  de knopHelp weergeven. Als je deze knop inschakelt, wordt het helpvenster geopend.

Het helpvenster wordt geopend aan de linkerkant van het hoofdvenster van de software, je kunt dit venster verplaatsen als dat nodig is. Zie  het onderwerp Vensters vastzetten .

Het systeem is interactief, je kunt het helpbestand lezen over elk programmaonderdeel door gewoon op een interfaceonderdeel te klikken.
Om naar een ander onderwerp binnen het huidige onderwerp te navigeren, houd je de CTRL-toets ingedrukt en klik je op een link.