Tallrapporter

Top  Previous  Next

Visual Lottery Analyser er et program som bruker grafisk visualisering så mye som mulig for å vise og analysere lotterispill.

Numbers Report-funksjonen har noen spillnummeranalyser og sammendrag av disse som klassiske nummerrapporter.

Denne funksjonen bruker programvareomfattende Lottery Options ; Analysis Range Options for å bestemme hvor mange tidligere loddtrekninger som analyseres og hvor mange lodd som opprettes.

Vinduet har følgende komponenter

Verktøylinje

Forekomster av tall

Klikk på denne knappen for å opprette en rapport over forekomster av tall.

Rangering av tall

Klikk på denne knappen for å opprette en rapport over numrenes rangering.

Opprett billetter
Oppretter billetter med de høyest rangerte tallene. Du må først opprette Numbers Rank Report.

Billettenevises i Billettgeneratoren

Forhåndsvisning av utskrift

Skriverut gjeldende rapport ved hjelp av  funksjonen for forhåndsvisning av utskrift

Utskriftsforhåndsvisning-vinduet der du kan skrive ut eller eksportere data til mange eksterne formater som PDF, HTM, TXT og mer.

Følgende rapporter er tilgjengelige:

Forekomster av tall

Analyserer alle spillnumre og viser forekomsten av dem i rutenettrapporten:

Antall

Denne kolonnen viser alle spillbillettnumre og/eller bonusnumre.

Totalt antall
Hvor mange ganger tallene ble trukket

Gruppe av talltyper

Denne gruppen viser hvor mange ganger et tall ble trukket som en av de viktigste talltypene.
Kontakt, Utenfor , Varmt, Kaldt , Oddetall, Partall eller Tilkoblet, Ikke tilkoblet, Frakoblet

Intervaller

Denne gruppen viser intervallene mellom tallene når de ble trukket.
Minimum er det korteste intervallet da tallene ble trukket ut.
Maksimum er det lengste intervallet da tallene ble trukket

Gjennomsnitt er det intervallet som ble beregnet når tallene ble trukket i gjennomsnitt.

Siste dato

Viser datoen da tallet ble trukket forrige gang.

Siste periode

Viser antall dager da tallet ble trukket forrige gang

Rangering av tall

Tallene analyseres ved hjelp av den samme motoren som One Step Analysis bruker.

Tallene vises på rutenettet fra de høyest rangerte til de lavest rangerte.

Tall med høyest rangering betyr at det er mer sannsynlig at de forekommer.

Tastaturtaster

Opprett rapport over forekomster - Ctrl+F1

Opprettrangeringsrapport - Ctrl+F2

Opprett billetter  - F5

Skriv ut - Ctrl+P