Mitt Valg

Top  Previous  Next

My Choice-verktøyet lar deg lage en rangering av tall basert på dine egne observasjoner av individuelle analyser.

Mine valg-siden har følgende grensesnittelementer:

Verktøylinje øverst på siden med to knapper:

Start økt

For å begynne å registrere observasjonene dine må du først starte en økt; programmet må vite at du har startet registreringen.
Klikk på denne knappen for å starte økten. Deretter vises to tilleggsknapper på høyre side av hver diagramtittel:
mychoicebuttons

Klikk på denne knappen igjen for å avslutte økten.

Opprette billetter

Når du er ferdig med å registrere observasjonene dine, kan du generere lodd fra de tallene som har høyest antall, og som derfor kan trekkes med størst sannsynlighet.

Opprettede  billetter vises i vinduet Billettgenerator .

Viktig!

Du kan bare opprette lodd mens økten pågår, ikke klikk  på knappenStart økt igjen før du bestemmer deg for å opprette lodd.

Rutenett for tall

Under verktøylinjen finner du et rutenett som viser spillnumre og antall tall du har valgt.

Dette rutenettet har to kolonner:
Tall
Her vises spillets billettnummer, for eksempel 49 tall fra 6/49-spillet.
Til å begynne med er tallene sortert fra 1 til 49, men senere i økten begynner de å bli sortert etter antall.

Antall

Her vises det hvor mange ganger tallet har blitt talt.

Hvordan dette fungerer

Når du ser på diagrammene, kan du avgjøre om tallene i et gitt diagram kan tegnes eller ikke.
Hvis du tror at de kan tegnes, klikker du på plussknappen. Alle tallene fra det gitte diagrammet vil bli lagt til det totale antallet.
Hvis du klikker på minusknappen, trekkes alle tallene fra det gitte diagrammet fra det totale antallet.

Alt oppdateres automatisk, og du vil se det totale antallet av alle tallene i tallrutenettet.

Du trenger ikke å gå gjennom alle analysemetoder og alle diagrammer, du kan velge hvilken som helst analyse i hvilken som helst rekkefølge.
Du kan når som helst opprette billetter av de mest talte tallene, bare klikk  på knappenOpprett billetter mens økten pågår.