Min Analyse

Top  Previous  Next

Du kan analysere dine egne tall ved å velge tall med musen på Ticket View på My Analysis-siden til høyre i Visual Analyser-vinduet.

Siden Min analyse har følgende grensesnittelementer:

Verktøylinje øverst på siden med to knapper:

Analyser hovedtall

Klikk på denne knappen for å analysere hovedtallene.

Analyser bonustall

Klikk på denne knappen for å analysere bonustall, hvis spillet har noen.

Nummervelger

Under verktøylinjen finner du en billettvisning.

Velg tallene du vil analysere med musen, og klikk  påknappen  Analyserhovedtall hvis du har valgt hovedtall ,

eller klikk  på knappen Analyserbonustall hvis du har valgt bonustall.

Analysen av tallene dine vises på analyseskjermen , og diagrammer vises:

1.Alle typer
Det første diagrammet viser en analyse av tallene slik de ble trukket.

2.Kontakt
slik de ble trukket som Kontakttall .

3.Utenfor
slik de ble  tegnet som utvendige tall

4.Horisontal linje 1 - Hot
slik  de ble tegnet som varme tall.

5.Horisontal linje 1 - Kald

slik de ble  tegnet som kalde tall.

6.Horisontal linje 1 - Jevn

slik de ble  tegnet som *** .

7.Horisontal linje 1 - Oddetall
slikde ble  tegnet som *** .

8.Horisontal linje 1 - Forbundet
slik de ble  tegnet som Connected-tall .

9.Horisontal linje 1 - Ikke-forbundet
slikde ble  tegnet som *** .

10.Horisontal linje 1 - Kontakt og frakoblet
slikde ble  tegnet som *** .

Hovedformålet med denne funksjonen er å la deg se hvordan andre tall har blitt trukket enn de vi analyserer.
Mange spillere spiller egne tall i mange år, her kan du sjekke slike tall for å se hvordan de går.