Loterij Opties

Top  Previous  Next

Analyse Bereik Opties

DeAnalysebereik-editor kan worden weergegeven door op de  knopLoterijopties teklikken , die zich op de hoofdwerkbalk van de software aan de linkerkant bevindt.

Hier kun je het aantal voorgaande getallen instellen dat moet worden geanalyseerd.
De onderstaande opties zijn de software-brede opties. Het bereik wordt gebruikt door Visual Analyser , Tickets Generator en One Step Analysis .

Bereik instellen

Om een bereik in te stellen kun je een van de volgende methoden gebruiken:

Verplaats de schuifregelaar van links naar rechts.

Voer de loterij tekeningen positie in een Van en Tot tekstvak in.

Bij het instellen van loterij tekeningen bereik stel je in van: laatste loterij tekeningen naar oudste loterij tekeningen, dezelfde richting als de nummers worden weergegeven op Loterij Nummers venster.

De laatste loterij tekeningen zijn op positie 1 en de oudste nummers volgen naar rechts op de schuifregelaar.

drawsrange

Alleen ter informatie; Datum Van en Datum Tot toont het bereik van getallen als datums met een korte beschrijving eronder.

Tickets & Nummers

Hier kun je de opties instellen voor het maken van tickets en spelanalyses.
Deze opties o worden gebruikt door Tickets Generator en One Step Analysis .

Nummers

Bij het openen van het spel controleren op bijgewerkte nummers

Als deze optie is aangevinkt, downloadt het programma de nieuwste lotnummers en worden je nummers automatisch bijgewerkt.

Als deze optie niet is aangevinkt, worden er voorbeeldgetallen gegenereerd die je later moet vervangen door de echte getallen.
Om de getallen te vervangen, kun je ze later downloaden met behulp van Lottery Numbers Manager of klik op Update Selected knop te vinden op Mijn Spel werkbalk of spelkaart.

Filters

Standaardfilters gebruiken met één-klik-analyse

Als je deze optie aanvinkt, gebruikt het programma je standaardfilters bij het uitvoeren van de éénstapsanalyse.
Voordat je deze optie kunt gebruiken, moet je je filters hebben ingesteld op  de pagina Mijn filters van Tickets Generator en moet je instellen welke filters standaard zijn.

Je moet selecteren welke filters de standaard filters zijn, zelfs als je maar één set filters hebt voor een bepaalde wedstrijd.

Om aan te geven welke filters standaard zijn, selecteer je de filter met de muis in de filterverzamellijst en klik je op de knop Als standaard instellen.

Analyse met één klik

Eén stap analyse uitvoeren bij het opstarten
Als deze optie is aangevinkt, voert het programma de éénstapsanalyse uit bij het opstarten van de software. Je kunt dit ook inschakelen in het venster Mijn games .
Hieronder staan de extra opties die door One Click Analysis worden gebruikt:

Afdrukken naar standaardprinter

Als deze optie is aangevinkt, kun je na het voltooien van de One Step Analysis tickets direct afdrukken naar je standaardprinter.

Let op: je wordt niet gevraagd om een printer te selecteren, dit is direct snel afdrukken.

Toon tickets in venster

Als deze optie is aangevinkt, kun je na het voltooien van de One Step Analysis de aangemaakte tickets bekijken in een Tickets Generator-venster.
Dit is de standaard optie, als deze niet is aangevinkt zal het venster niet worden geopend, de tickets kunnen in plaats daarvan worden afgedrukt, maar ze worden altijd opgeslagen in je Tickets Collectie .

SMS versturen met tickets

Als deze optie is aangevinkt, kun je na het voltooien van de One Step Analysis tickets naar je telefoon sms'en.

Stuur een e-mail met tickets

Als deze optie is aangevinkt, kun je na afloop van de One Step Analysis een e-mail met tickets versturen.

Als je je eigen instellingen en server wilt gebruiken, dan moet je extra opties instellen om het te laten werken met tekstberichten en e-mail ,

Zie het Email Setup onderwerp hoe je dit kunt instellen.

Generator

Aantal te maken tickets

Voer hier in hoeveel tickets je wilt genereren.

Keno spot nummers

Als je tickets voor een Keno-spel aanmaakt, wordt deze optie beschikbaar.

Kies of voer in hoeveel nummers (spots) je wilt spelen (van 5 tot 10 meestal)

Kies nummers verdeling

Je kunt kiezen hoe de kiesnummers worden verdeeld, zodat de spelnummers worden gegenereerd.

Kies deze uit de vervolgkeuzelijst. Zie het  onderwerp Distributie van kiesnummers voor meer informatie.

Pogingen tot succesvolle ticketgeneratie
Hier kun je instellen hoe vaak het programma zal proberen een ticket te genereren met behulp van filters voordat het mogelijk niet mogelijk is.
Standaard zal het programma 100 keer proberen om het ticket te genereren. Als het onmogelijk is om het ticket te genereren met de opgegeven filtercriteria, dan zal het ticket niet worden gegenereerd.

Help weergeven

Toont de helppagina bij dit onderwerp.