Lotteri Nummer Hemsida

Mina spel

Visar  verktyget Mina spel i fönstret. Här kan du välja ett spelkort och se spelets nummer.

Lägg till nya nummer

Visar verktyget Lägg till nya nummer i fönstret. Med det här verktyget kan du lägga till nummer manuellt.

Filtersamling

Visar verktyget Filtersamling i fönstret.

Kontrollera vinster

Visar verktyget Kontrollera vinster i fönstret

Alternativ

Visar verktyget Alternativ i fönstret.

Du kan också expandera rutan med verktyg genom att klicka på rutans verktygstitel.
Om du vill dölja det expanderade verktyget klickar du på rutans titel igen.

Nummer

Ladda

Klicka på den här knappen för att ladda siffror från markerat spel
Du behöver inte använda detta kommando om du har markerat alternativetLadda siffror automatiskt på sidan Alternativ.
När du har markerat alternativet laddas siffrorna automatiskt när du väljer ett spel på sidan Mina spel.

För att ladda nummer kan du också dubbelklicka på en spellogotyp.

Uppdatera valt spel
Klicka på den här knappen för att uppdatera valda spelnummer, programvaran hämtar nummer från vår server och uppdaterar det valda spelet.
Du kan också på alternativsidan ställa in så att numren uppdateras automatiskt vid val av spel

Uppdatera alla
Klicka på den här knappen för att uppdatera numren för alla spel, programmet hämtar numren från vår server och uppdaterar alla spel.