Lotterinummerhanterare

Top  Previous  Next

Lotterinummerhanterare är en administrationsfunktion för lotterinummer där du kan uppdatera, redigera eller kontrollera lotterinummer för dina spel.
Vi använder termen "lotterinummer" istället för "lotteriteckningar". lotteriteckningar är det ord som används på engelska men, till exempel på andra språk kan det missförstås för lotteri rita något på papperet med en penna.

Detta är en extra funktion

Med den här funktionen kan du:

1.Ladda ner alla lotterinummer från vår server och uppdatera spel.
Vi tillhandahåller aktuella nummer för de största lotterierna i världen och alla spel från många länder!
Visual Lottery Analyser har alternativ som gör att du kan uppdatera spelnummer automatiskt.
Programvaran kan uppdatera nummer när du lägger till ett nytt spel eller öppnar ett spel.

2.Lägg till nya nummer manuellt.

3.Sök efter nummer. Se avsnittet Sök nummer för mer information.

4.Kontrollera filter hur de fungerar på riktiga lotteriteckningar.

5.Kontrollera om dina nummer någonsin har vunnit, hur många vinnande nummer du har haft och vad som är den finansiella balansen.

6.Verifiera numrens integritet.

7.Exportera nummer till många externa format med hjälp av vår  utskriftsfunktion.

Lottery Numbers-fönstret har 3 huvudkomponenter:

1. Ett verktygsfält högst upp i fönstret med dess knappar.
2. Lotterinummer , nedanför verktygsfältet, där valda spelnummer laddas.
3. Fönster med verktyg på höger sida av fönstret.

Se kommandona i verktygsfältet nedan eller byt sida i programmet när du har  markerat knappenVisa hjälp.

Lotteriadministratörens startsida

Lotteriadministratörens redigeringssida

För att uppdatera lotterinummer från vår server krävs prenumeration på nedladdning av nummer.

Online lotteriteckningar Uppdatering av prenumeration kostar $5 per år. Tjänsten ingår gratis det första året vid köp av ny licens.

Lotterinummer uppdateras på vår server varje timme!

Även om alla ansträngningar görs för att informationen ska vara korrekt så mycket som möjligt, vi kan inte ta ansvar för 100% noggrannhet
Fortfarande, det är ditt, spelarens ansvar att hålla jämna steg med lotterinumren i ordning. och kontrollera om de är korrekta eller inte.

Denna funktion, dock, är inte den slutliga myndigheten för information om vinnande nummer. Alla vinnande nummer måste valideras av din lokala lotterimyndighet

Tangentbordsknappar

Lägg till nya nummer - F8

Generera exempel på lotteriteckningar - F12

Ta bort markerade- Ctrl+D

Ta bortalla - Ctrl+Delete

Angedatum - F5Lägg till nya nummer - F8

Skapa exempel på lotteriteckningar - F12

Ta bort markerade- Ctrl+D

Ta bort alla - Ctrl+Delete

Ange datum - F5