Hjelp

Top  Previous  Next

Hjelp-siden på Ribbon-verktøylinjen har knapper som er relatert til programvarens hjelpefunksjoner

Støtte via e-post

Her er en enkel måte å sende en e-post til oss på. Bruk denne kommandoen til å åpne e-postklienten.

Internett-adresser:

Sprintbit Software Hjem

Lanserer  Sprintbit Software hjemmeside

Sprintbit Web Store

Lanserervår Web Store hjemmeside hvor du kan kjøpe våre programmer

Hjelp & Support Center

Lanserer Sprintbit Software Support & Help Center nettsted. Dette nettstedet inneholder alt du trenger for å søke etter hjelp og lære om programvaren vår.

For å åpne en nettside dobbeltklikker du på den aktuelle lenken.

Hjelp Innhold

Åpner denne hjelpefilen