Waarschuwingen En Foutmeldingen

Top  Previous  Next

Waarschuwende tekst

Beschrijving

Het opgegeven bestand heeft geen PRNX-extensie.

Dit bericht wordt weergegeven als u een bestand met een andere extensie dan PRNXprobeert  te openen .

Klik op Ja als je zeker weet dat het bestand de compatibele opmaak bevat. Klik anders op Nee .

Een of meer marges zijn ingesteld buiten het afdrukbare gebied van de pagina.

Dit bericht wordt weergegeven wanneer u een document probeert af te drukken waarvan de marges buiten het afdrukbare gebied van de pagina liggen.

Klik op Ja als je zeker weet dat je printer de opgegeven paginamarges ondersteunt. Klik anders op Nee .

Fouten

Fout Tekst

Beschrijving

Het opgegeven bestand bevat geen geldige XML-gegevens in de PRNX-indeling. Het laden wordt gestopt.

Dit bericht wordt weergegeven als u een bestand met een niet-compatibele opmaakprobeert  te openen .

Dit bestand kan niet worden geladen in het Afdrukvoorbeeld. Probeer een bestand te openen met een compatibele opmaak.