Een Afdrukvoorbeeld Laden Vanuit Een Bestand

Top  Previous  Next

Om een eerder opgeslagen document te openen, klik je op de  knop Openen op de werkbalk of druk je op CTRL+O.

In het  dialoogvenster Openen definieert u het bestand en klikt u op Openen .

Opmerking

Als je een document opent dat eerder op de harde schijf is opgeslagen, is het onmogelijk om de pagina-instellingen (bijv. paginagrootte, afdrukstand, marges, enz.) te wijzigen. De  knoppen Pagina-instelling en Schaal zijndan  uitgeschakeld.