Redigere Rutenettceller

Top  Previous  Next

Gjør ett av følgende for å redigere en rutenettcelle:

Klikk på en celle.

Fokuser en celle (for eksempel via tastaturet), og trykk ENTER eller F2.

Fokuser på en celle og trykk på en alfanumerisk tast. redigeringsprogrammet åpnes, og innholdet i cellen erstattes med tegnet du har trykket på.

Velge og oppheve valg av celletekst

Trykk på F2 eller CTRL+A

Lukk Cell Editor og godta endringene som er gjort

Gjør ett av følgende:

Trykk på ENTER.

Fokuser på en annen celle

Trykk på ESC for å forkaste endringer som er gjort i en celle.

Åpne rullegardinmenyen i Cell Editor

Gjør ett av følgende:

Trykk ALT+NEDPIL eller F4.

Klikk på nedtrekksmenyen i editoren, en liten pil på høyre side av cellen.

Lukk nedtrekksmenyen i celleditoren
I alle editorer med rullegardinmeny kan du lukke rullegardinmenyen ved å trykke på ALT+PIL NED.
Hvis kalkulatoren vises i rullegardinmenyen, kan den lukkes med CTRL+ENTER.
Nedtrekkslister med elementer kan lukkes ved å klikke på et element med musen eller ved å velge et element med tastaturet og trykke ENTER.

Endre dato/klokkeslettverdier
Du kan redigere disse celleverdiene uten å åpne rullegardinmenyen. Plasser markøren på den delen av en dato/klokkeslettverdi som skal endres. Trykk på CTRL+PIL OPP for å øke verdien. For å redusere verdien trykker du på CTRL+PIL NED.

Endre numeriske verdier
Trykk på CTRL+PIL OPP for å øke verdien. For å redusere verdien trykker du på CTRL+PIL NED.

Endre verdier i celler som inneholder rullegardinelementer
Trykk på CTRL+PIL OPP for å velge forrige verdi. Trykk på CTRL+PIL NED for å velge neste verdi.
Merk: Denne funksjonen gjelder ikke for alle redigeringsprogrammer.

Redigere bilder
Hvis du vil kopiere, klippe ut, lime inn, laste inn og lagre bilder i bilderedigeringsprogrammer, høyreklikker du på bildet og velger ønsket kommando via kontekstmenyen:

Merk:

Noen av programvarens funksjoner lar deg ikke redigere dataene på rutenettet direkte. For eksempel kan ikke hjulsystemene våre redigeres, du må kopiere systemet vårt til ditt system for å kunne redigere systemet.
Trekningstallene kan ikke redigeres på tallsiden, du må bruke Lottery Numbers Manager i stedet.

Se også

Søk og filtrering

Endre størrelse på kolonner og bånd

Sortere rader i rutenettet

Gruppering av data