Analyysinäyttö

Top  Previous  Next

Visual Analyser näyttää analyysinsä visuaalisten kaavioiden muodossa, kuten on kuvattu yksityiskohtaisesti kohdassa Visual Analysis Concept ( Visuaalisen analyysin käsite ).

Näytöllä on seuraavat käyttöliittymäelementit:

Näytön otsikko

Näytön yläosassa on näytön otsikko, jossa on useita sarakkeita. Kukin sarake edustaa yhtä arvontapistettä.

visheaders

Nämä sarakkeet osoittavat arvonnan sijainnin vanhimmasta uusimpaan analyysialueella. Voit analysoida esimerkiksi 100 viimeistä arvontoja, ja tässä näkyy sama määrä sarakkeita. Voit siirtää hiiren otsikon päälle ja nähdä kärjen, jossa on arvonnan sijaintinumero ja päivämäärä.

Jos napsautat mitä tahansa saraketta, valittu arvonta näytetään lippujen päänäkymässä .

Koska sarakkeissa on vain vähän tilaa koko arvontapaikan numeron näyttämiseen, näytämme vain viimeisen numeron, ja kaikki arvontatiedot näytetään sen sijaan tietopalkissa.

Kun suoritat jonkin Visual Analyser -valikosta valitun analyysin, tämä näyttö näyttää analyysikaaviot.
Tässä kuvataan kaavioelementti ja sen analyysityypit.

Kaavioelementit

Tässä esimerkkikuva yhdestä kaaviosta:
Kaaviossa on otsikko, jossa näkyy; analysoidun ryhmän nimi tai analysoitujen numeroiden kuvaus jne.
Alla olevassa esimerkkikuvassamme otsikko on sininen ja siinä lukee Contact ,mikä tarkoittaa, että tässä kaaviossa analysoidaan  yleisesti Contact-numeroita.

all_diagram

Kaavion otsikon alapuolella on alue, jossa näytetään yksittäisen piirroksen analyysitulos, ja jokainen piirroksen analyysitulos on musta piste.

Kukin kaavio voi näyttää satoja analysoituja arpajaisarvontoja kerralla, kuinka monta voit asettaa arpajaisasetuksissa .

Arpajaisarvonnat näytetään järjestyksessä viimeisimmästä viimeiseen, kaavion vasemmalta oikealle puolelle.

Viimeisin arvonta on aina näytön oikealla puolella.

Kaavion vasemmalla ja oikealla puolella näkyvät rivinumerolegendat, nämä legendat ovat identtiset.
Ne näyttävät kaavion rivinumeron, 0:sta maksimiin numeroiden esiintymiseen.
Joissakin kaavioissa on vain kaksi riviä, ja siinä tapauksessa legendassa näkyy 0 ja +.

Kaavion tulkinta on kuvattu Visual Analysis Concept -aiheessa.

Kaikki kaaviot eivät välttämättä näy kerralla näytölläsi, mikä riippuu näytön resoluutiosta.
Jos haluat nähdä enemmän kaavioita näytöllä, käytä pystysuoraa vierityspalkkia tai  F7-näppäintä. aiheeseen.

Vierittääksesi ja nähdäksesi enemmän aiemmin analysoituja arpajaispiirustuksia käytä vaakasuuntaista vierityspalkkia tai painikkeita, jotka on kuvattu Visual Analyser -ikkunan aiheessa.

Kaaviotyypit

Visual Analyser analysoi numeroita niiden kaikissa mahdollisissa yhdistelmissä keskenään.
Muistutuksena mainittakoon, että jokainen erityinen numerotyyppi voidaan piirtää yksittäisenä kirjoitettuna numerona tai yhdistettynä muihin tyyppeihin.
Katso  lisätietoja aiheesta Analyysipohja-aiheesta.

Jos esimerkiksi valitset analysaattorin valikosta Types of Numbers > Occurrences of Contact numbers niin näet pari diagrammia:
Ensimmäinen kaavio näyttää aina otsikossaan master-numeron analyysin

1.Yhteystiedot
Ensimmäinen kaavio näyttää numeroiden analyysin sellaisena kuin ne esiintyivät  vain Yhteystietonumerona.

2.Contact & Hot
seuraava kaavio näyttää numerot , jotka esiintyivät yhteystieto- ja kuumana numerona yhdessä.

3.Contact & Cold

Seuraavassa kaaviossa esitetään numerot, jotka on piirretty yhteystietona ja kylmänä numerona yhdessä.

4.Kosketin ja parillinen

Seuraavassa kaaviossa näkyvät numerot, jotka on piirretty  numeroina Contact ja *** yhdessä.

5.Kosketin ja pariton
Seuraavassa kaaviossa näkyvät numerot, jotka on piirretty yhteystietona ja  pariton-parillinen-numerona yhdessä.

6.Contact & Connected
Seuraavassa kaaviossa näkyvät numerot, jotka on piirretty yhteystietona ja yhdistettynä numerona yhdessä.

7.Contact & Unconnected
Seuraava kaavio näyttää numerot, jotka on piirretty yhteystietona ja parillisena numerona yhdessä.

8.Kosketin ja irrotettu
viimeisessä kaaviossa näkyvät numerot, jotka on piirretty yhteystietona ja *** numerona yhdessä .

Kun analysoidaan peliasettelua, kaaviot näyttävät ensin peliasettelutyypin kuvauksen, peliasettelun numeron ja sitten numerotyypin.
Jos esimerkiksi valitset analysaattorin valikosta Linjat > Vaakasuorat linjat > Linja 1, näet pari kaaviota:
Kaaviot näyttävät vaakaviivalle 1 piirretyt numeroiden analyysit.

1.Vaakaviiva 1 - Kaikki tyypit
Ensimmäinen kaavio näyttää numeroiden analyysin sellaisena kuin ne on piirretty sellaisenaan.

2.Vaakaviiva 1 - Yhteys
piirrettiin  yhteystietonumerona.

3.Vaakaviiva 1 - Ulkopuolella
piirrettiin  numerona Outside

4.Vaakaviiva 1 - Kuuma
piirrettiin nimellä Hot number.

5.Vaakaviiva 1 - Kylmä

piirrettiin kylmänä numerona.

6.Vaakaviiva 1 - Parillinen

piirrettiin  EvenEven-numerona.

7.Vaakaviiva 1 - Pariton
piirrettiin  OddEven-numerona.

8.Vaakaviiva 1 - Yhdistetty
piirrettiin  numerona Connected .

9.Vaakaviiva 1 - Liittymätön
piirrettiin  numerona *** .

10.Vaakaviiva 1 - kosketuksissa ja irrotettu
piirrettiin  numerona *** .

Lisätietoja kaaviotulosten tulkinnasta  on Visual Analysis Concept -aiheessa.

Numerot-opas

Kun napsautat kaavion otsikkosaraketta tai mitä tahansa riviä, Visual Analyser voi näyttää sinulle visuaalisesti pääkuvassa Ticket View kaikki numerot valitusta kaaviosta.

Jos päälippunäkymä näyttää pelin asettelun 1x-tilassa, näet kaikki analysoidut numerot muuten sellaisina kuin ne on piirretty.