Zooming

Top  Previous  Next

Zoom udskriftseksempel ind eller ud

For at zoome ind i et dokument skal du klikke på knappen Zoom ind på værktøjslinjen eller trykke på CTRL+PLUS-tegn.

Hvis du vil zoome ud af et dokument, skal du klikke på knappen Zoom ud på værktøjslinjen eller trykke på CTRL+MINUS-tegnet.

Du kan også zoome ind eller ud i et dokument ved at holde CTRL nede og dreje på musehjulet.

Brug forstørrelsesværktøjet

Brug forstørrelsesværktøjet til at skifte mellem 100% og "passer til hele siden"-visning. Du skal blot klikke et vilkårligt sted i dokumentet for at skifte visning.

Zoom udskriftseksemplet ved at indtaste en zoomfaktor

For at zoome til en bestemt zoomfaktor skal du gøre et af følgende.

Klik  påknappen Zooming irullelisten. Følgende liste vil blive vist.

Vælg en af forudindstillingerne for zoomfaktor.

Du kan manuelt indtaste en hvilken som helst værdi i  feltet Zooming .

Zoom udskriftseksempel for at vise hele sider eller tilpasse indhold
For at zoome til side- eller tekstbredde skal du klikke  på boksen Zooming . Følgende liste vil blive vist.

Hvis du vil zoome til sidebredden, skal du klikke på Sidebredde.

Hvis du vil zoome til tekstbredden, skal du klikke på Tekstbredde.

Bemærk

Hvis forhåndsvisningsvinduet senere ændres i størrelse, vil den aktuelle zoomfaktor også blive ændret, så den passer til den aktuelle side- eller tekstbredde.

Zoom dokumenter for at vise hele sider

Åbn først zoom-dropdown-menuen (se ovenfor).

Hvis du vil vise en hel side ad gangen, skal du klikke på Hele siden.

Klik på To sider for at få to sider til at passe ind i den aktuelle visning.

Bemærk

Hvis størrelsen på preview-vinduet ændres senere, vil den aktuelle zoomfaktor også blive ændret, så den passer til en eller to sider.