Xlsx-Kohtaiset Vientivaihtoehdot

Top  Previous  Next

Kun viet asiakirjaa, voit määrittää XLSX-kohtaisia vientivaihtoehtoja seuraavan valintaikkunan avulla.

Vientitila

Valitse jokin käytettävissä olevista tiloista asiakirjan vientiä varten.

- Yhden tiedoston tila mahdollistaa asiakirjan viennin yhteen tiedostoon jakamatta sitä sivuihin.

- Single file page-by-page (Yksi tiedosto sivukohtaisesti ) -tila mahdollistaa asiakirjan viennin yhteen tiedostoon, jossa jokainen sivu näytetään erillisenä arkkina.

- Eri tiedostot -tila mahdollistaa asiakirjan viennin useisiin tiedostoihin, yksi jokaiselle asiakirjan sivulle.

Sivuväli

Määritä sivut, jotka sisällytetään tulokseen. Erottele sivunumerot pilkuilla; määritä sivualueet käyttämällä väliviivoja.

Arkin nimi

Määritä arkin nimi.

Tekstin vientitila

Valitse, muunnetaanko arvojen muotoilu natiiviin XLSX-muotoiseen merkkijonoon (jos se on mahdollista) vai upotetaanko solujen arvoihin pelkkänä tekstinä.

Näytä ruudukkoviivat

Valitse, onko tuloksena syntyvässä XLSX-tiedostossa näytettävä ruudukkoviivat.

Vie hyperlinkit

Tarkista, onko hyperlinkkien vienti pakollista.