Systemgenerator-Side

Top  Previous  Next

Følgende kommandoer findes på værktøjslinjens Generator-side:

Generer fuldt hjulsystem

Her kan du generere et nyt fuldhjulssystem.
Detgenererede system gemmes i Mine systemer på  siden Systems Collection .

Følg disse trin for at generere et nyt fuldt system:

1. Klik på  knappen Indstilegenskaber i denne gruppe
I højre side af vinduet åbnes en side med systemegenskaber

2. Indtast dine systemegenskaber

3. Klik  på Generate-knappen på værktøjslinjen for at generere et nyt system.

Det kan tage lidt tid at generere det fulde system, og det afhænger også af, hvor hurtig din computer er, og hvor meget hukommelse du har.

Annuller

Klik på denne knap for at annullere, hvis du ikke ønsker at generere et nyt system.

Generer nøglehjulssystem

Her kan du generere et nyt nøglehjulssystem.
Detgenererede system vil blive gemt i Mine systemer på  siden Systems Collection .

Følg disse trin for at generere et nyt nøglehjulssystem:

1. Klik på  knappen Indstilegenskaber i denne gruppe
I højre side af vinduet åbnes en side med systemegenskaber
Egenskaber for det aktuelt indlæste system vises og er allerede ændret for at afspejle de nødvendige ændringer.

2. En egenskab ved navn Keys har allerede 1 nøgle, hvis du har brug for at oprette flere nøgler, skal du ændre denne egenskab.

3. Klik  på knappen Generate på værktøjslinjen for at generere et nyt system.

Annuller

Klik på denne knap for at annullere, hvis du ikke ønsker at oprette et nyt system.

Information

Hvis du har  markeret indstillingenLoad system after is generated, kan nyligt genererede systemer indlæses til visning.

Tastaturets taster

Indstilegenskaber for fuldt hjulsystem - Ctrl+F5

Generer fuldt system - Alt+F5

Indstilegenskaber for nøglesystem - Ctrl+F6

Generer nøglesystem- Alt+F6

Annuller Shift + Escape