Järjestelmien Keruu

Top  Previous  Next

Systems Collection on tietokanta meidän ja teidän pyöräjärjestelmistämme, ja se on jaettu kahteen alasivuun:
Software Systems ja My Systems . Nämä sivut näyttävät samalta ja niillä on samat toiminnot.

Ohjelmistojärjestelmät

Tässä on luettelo kaikista pyöräjärjestelmistä, jotka sisältyvät ohjelmaamme, tietokanta sisältää yli 3100 järjestelmää!
Nämä järjestelmät ovat vain luettavissa, et voi muokata niiden numeroita. Voit käyttää vain suodattimia ja Check Winnings -työkaluja näiden järjestelmien kanssa.
Järjestelmämme toimivat mallina. Voit käyttää mitä tahansa järjestelmää uudelleen eri tarkoituksiin.
Jos haluat käyttää mitä tahansa järjestelmää muokkaustarkoituksessa, sinun on kopioitava järjestelmämme My Systems -tietokantaan ja ladattava se sieltä.

Lataa järjestelmä

Lataa järjestelmä valitsemalla järjestelmä luettelosta ja napsauttamalla Lataa-painiketta.
Voit myös kaksoisnapsauttaa järjestelmän nimeä suoraan.
Lisäksi järjestelmä voidaan ladata vain hiiren valinnalla, jos valitset Load system on mouse selection -vaihtoehdon.

Kopioi omiin järjestelmiin

Kopioi valitun ohjelman järjestelmän My Systems -tietokantaan.

Omat järjestelmät

Tässä on luettelo järjestelmistäsi. Voit kopioida tänne minkä tahansa järjestelmän, myös luodut järjestelmät tallennetaan tänne.
Vain tältä sivulta ladattuja järjestelmiäsi voi muokata ja myös järjestelmien luetteloa voi muokata, voit muokata tiettyjä järjestelmän ominaisuuksia.

Lataa järjestelmä

Jos haluat ladata järjestelmän katseltavaksi tai käytettäväksi, valitse järjestelmä luettelosta ja napsauta painiketta järjestelmän lataamiseksi järjestelmäkatseluohjelmaan.
Voit myös kaksoisnapsauttaa järjestelmän nimeä suoraan. Lisäksi järjestelmä voidaan ladata vain hiiren valinnan yhteydessä, jos otat käyttöön Show system listing on mouseclick -asetuksen.

Poista valittu

Poistaa valitut pyöräjärjestelmät My Systems -tietokannasta.

Poista ryhmä

Poistaa valitun kokonaisen pyöräjärjestelmäryhmän My Systems -tietokannasta.
Voit esimerkiksi valita yhden 4X-numeron järjestelmän, jolloin kaikki 4X-numeron järjestelmät poistetaan.

Poista kaikki

Poistaa kaikki pyöräjärjestelmät My Systems -tietokannasta.

Ruudukon elementit

Pyöräjärjestelmät näkyvät  ruudukkokomponentissa, ne on ryhmitelty ruudukkoon arvojen (arvontanumerot) arvon mukaan, mutta voit ryhmitellä ne uudelleen millä tahansa muulla tavalla.

Ruutu sisältää pari valikkoa, jotka tulevat näkyviin, kun napsautat hiiren oikeaa painiketta joidenkin ruutuelementtien päällä, kuten:
Rivi, jossa on järjestelmätiedot.

Ruudukko näyttää seuraavat ominaisuudet:

Järjestelmän nimi

Nimeämme järjestelmämme seuraavasti:

Esimerkki: A: 4if4 6x 16 A

4if4 - Järjestelmän takuu. Taattu X-voitto , jos Y arvotuista numeroista on numeropotissasi.

6X - Kuinka monelle pelinumerolle järjestelmä on tarkoitettu (?X).

16 - Kuinka monelle numerolle lipussa (järjestelmäalue) järjestelmä on luotu.

A - Järjestelmätyyppi, A tarkoittaa lyhennettyä, F tarkoittaa täyttä, K tarkoittaa avaintyyppistä järjestelmää ja L tarkoittaa täyttä Pick-tyyppistä järjestelmää.

Lottonumerot
Kuinka monelle numerolle (arvonnalle) järjestelmä on suunniteltu, tämä on sama määrä kuin arvontojen lukumäärä pelissä.

Numerot Alue
Kuinka monta numeroa järjestelmä kattaa, esimerkiksi 4if4 6x 16 A on 16 numeroa.

Pyöräjärjestelmä määrittää, kuinka monta numeroa kukin yhdistelmä kattaa ja miten ne jakautuvat yhdistelmiin.
 Jotkin pyöräjärjestelmät kattavat kaikki mahdolliset yhdistelmät valitulla numeroalueella, kun taas toiset kattavat vain osan yhdistelmistä.

Yhdistelmät
Kuinka monta yhdistelmää järjestelmässä on

Takuu
Järjestelmän takuu, tätä termiä käytetään kuvaamaan pyöräjärjestelmän vähimmäistakuuta.
Wheel-järjestelmät on suunniteltu takaamaan voitto, jos poolista arvotaan tietty määrä voittonumeroita.
Nämä järjestelmät takaavat, että pelattavien lippujen joukossa on vähintään yksi voittava yhdistelmä.

Esim:

3if3 (kolme, jos kolme) tarkoittaa :

Kolme voittoa taattu, jos järjestelmän numerot vastaavat vähintään kolmea pelinumeroa.

3if4 (kolme jos neljä) tarkoittaa :

Kolme osumaa taattu, jos järjestelmän numerot vastaavat vähintään neljää pelinumeroa.

3if5 (kolme jos viisi) tarkoittaa :

Kolme osumaa taattu, jos järjestelmän numerot vastaavat vähintään viittä pelinumeroa.

4if6 (neljä jos kuusi) tarkoittaa :

Neljä osumaa taattu, jos järjestelmän numerot vastaavat vähintään kuutta pelinumeroa.

5if5 (viisi jos viisi) tarkoittaa :

Viisi osumaa taattu, jos järjestelmän numerot vastaavat vähintään viittä pelinumeroa.

5if6 (viisi jos kuusi) tarkoittaa :

Viisi osumaa taattu, jos järjestelmän numerot vastaavat vähintään viittä pelinumeroa.

5if5 (viisi jos viisi) tarkoittaa :

Viisi osumaa taattu, jos järjestelmän numerot vastaavat vähintään viittä pelinumeroa.

Näppäimet

Kuinka monta avainta lisätään luotuun avaimella varustettuun järjestelmään.
Tämä ominaisuus on näkyvissä vain keyed-järjestelmän asennuksen aikana.

Type

Järjestelmän tyyppi, vakio lotto- ja kenopeleille tai valintapelille.

Kuvaus
Järjestelmän lyhyt kuvaus

Huomautukset
Järjestelmän pitkä kuvaus

Näppäimistön näppäimet

Lataa ohjelmistojärjestelmä - Ctrl+L

Lataa oma järjestelmä - Shift+L

Kopioi omaan järjestelmään - Ctrl+M

Poista valitut järjestelmät - Ctrl+Shift+D

Poista kaikki järjestelmät - Ctrl+Shift+Delete

Poista järjestelmäryhmä - Ctrl+Shift+G