Tilastot Ja Voittonumerot Vaihtoehdot

Top  Previous  Next

Asetukset-sivulla voit määrittää seuraavat asetukset

Erilliset ikkunat

Erilliset ikkunat ovat navigointipaneelin sivuja, jotka voidaan avata Lottery Numbers Manager -ikkunan pääalueella.
Valitsemalla tai poistamalla tämän vaihtoehdon valinnan sivut voidaan siirtää pääalueelle ja takaisin navigointipaneeliin.
Kun olet siirtänyt joitakin sivuja pääikkunan alueelle, voit siirtää niitä edelleen ikkunan sisällä, kuten on kuvattu  aiheessa Ikkunoiden telakointi .

Näytä

Työkaluruudun telakointiasento

Voit siirtää työkaluruudun ikkunan vasemmalle tai oikealle puolelle valitsemalla Oikea tai Vasen -vaihtoehdon.

On olemassa täyttövaihtoehto, joka saa työkalun täyttämään koko ikkunan, Tämä vaihtoehto on hyödyllinen, kun haluat käyttää työkalua koko ominaisuusikkunassa.
Saman vaikutuksen saat aikaan napsauttamalla työkaluruudun yläreunan oikeassa kulmassa olevaa Täytä-painiketta, kun ruudun sivu on näkyvissä.

Jos asetat tämän vaihtoehdon täyteen, työkaluruutu täyttää koko ikkunan, kun avaat ikkunan seuraavan kerran.Sovelletaan viimeistä työtilaa käynnistyksen yhteydessä

Jos tämä vaihtoehto on valittuna, aiemmin käytetty työtila avataan ja sitä käytetään, kun avaat tämän toiminnon ikkunan seuraavan kerran.