Knappar I Verktygsfältet

Verktyg

Diagram
Visar diagramverktyget i fönstret.

Vinnande nummer
Visar verktyget Vinnande siffror i fönstret.

Ekonomi

Lägg till kostnad & lägg till vinst
Ange här de kostnads- och vinstvärden som du vill lägga till det för närvarande valda spelet på den finansiella rutan.

Du kan också ändra kostnads- eller vinstvärdena med hjälp av små pilar på höger sida av textrutorna.

Uppdatera

Klicka på den här knappen för att lägga till kostnads- och vinstvärden till det valda spelet.
Den finansiella tabellen och diagrammet uppdateras automatiskt.
Du kan också trycka på Enter på tangentbordet i rutan Kostnad eller Vinst efter att du har angett värden.
Detandra sättet är att ange värden direkt på cellerna i det finansiella rutnätet. Se avsnittet Finansiellt rutnät om hur du gör det.

Spel

Lägg till spel
För att kunna använda den här funktionen måste du lägga till spel.

Ett spel läggs dock till här automatiskt när du lägger till ett nytt spel från Världsdatabasen till Mina spel, men du kan lägga till andra spel här också.

Klicka på den här knappen för att öppna  ett spelväljarfönster där du kan välja ett spel som du vill lägga till.

Ta bort spel
Tar bort markerade spel från Finansiell statistik.

Ta bort alla spel
Raderar alla spel från Finansiell statistik.

Skriv ut

Skriv ut

Öppnar ett  förhandsgranskningsfönster där du kan skriva ut finansiell statistik och exportera data till flera filformat

Diagram

Öppnar förhandsgranskning av diagram där du kan skriva ut diagrammet

Visa

Arbetsyta
Du kan omorganisera verktyg och komponenter i fönstret, se  avsnittet Arbetsytor och separata fönster .

Verktyg

Diagram
Visar diagramverktyget i fönstret.

Vinnande nummer
Visar verktyget Vinnande siffror i fönstret.

Ekonomi

Lägg till kostnad & lägg till vinst
Ange här de kostnads- och vinstvärden som du vill lägga till det för närvarande valda spelet på den finansiella rutan.

Du kan också ändra kostnads- eller vinstvärdena med hjälp av små pilar på höger sida av textrutorna.

Uppdatera

Klicka på den här knappen för att lägga till kostnads- och vinstvärden till det valda spelet.
Den finansiella tabellen och diagrammet uppdateras automatiskt.
Du kan också trycka på Enter på tangentbordet i rutan Kostnad eller Vinst efter att du har angett värden.
Detandra sättet är att ange värden direkt på cellerna i det finansiella rutnätet. Se avsnittet Finansiellt rutnät om hur du gör det.

Spel

Lägg till spel
För att kunna använda den här funktionen måste du lägga till spel.

Ett spel läggs dock till här automatiskt när du lägger till ett nytt spel från Världsdatabasen till Mina spel, men du kan lägga till andra spel här också.

Klicka på den här knappen för att öppna  ett spelväljarfönster där du kan välja ett spel som du vill lägga till.

Ta bort spel
Tar bort markerade spel från Finansiell statistik.

Ta bort alla spel
Raderar alla spel från Finansiell statistik.

Skriv ut

Skriv ut

Öppnar ett  förhandsgranskningsfönster där du kan skriva ut finansiell statistik och exportera data till flera filformat

Diagram

Öppnar förhandsgranskning av diagram där du kan skriva ut diagrammet

Visa

Arbetsyta
Du kan omorganisera verktyg och komponenter i fönstret, se  avsnittet Arbetsytor och separata fönster .