Knapper På Verktøylinjen

Top  Previous  Next

Verktøy

Diagram
Viser diagramverktøyet i vinduet.

Vinnende tall
Viser verktøyet Vinnende tall i vinduet.

Finans

Legg til kostnad og fortjeneste
Her skriver du inn kostnads- og gevinstverdiene du vil legge til i det valgte spillet i det økonomiske rutenettet.

Du kan også endre kostnads- eller gevinstverdiene ved å bruke de små pilene på høyre side av tekstboksene.

Oppdater

Klikk på denne knappen for å legge til kostnads- og fortjenesteverdier i det valgte spillet.
Det økonomiske rutenettet og diagrammet oppdateres automatisk.
Du kan også trykke på Enter-tasten på tastaturet i kostnads- eller fortjenesteboksen etter at du har lagt inn verdiene.
Den andre måten er å legge inn verdier direkte i celler i det finansielle rutenettet. Se  emnet Finansielt r utenett for mer informasjon om hvordan du gjør det.

Spill

Legg til spill
For å kunne bruke denne funksjonen må du legge til spill.

Et spill legges imidlertid automatisk til her når du legger til et nytt spill fra World Database i Mine spill, men du kan også legge til andre spill her.

Klikk på denne knappen for å åpne  et spillvelgervindu der du kan velge spillet du vil legge til.

Slett spill
Sletter valgte spill fra Finansiell statistikk.

Slett alle spill
Sletter alle spill fra Financial Statistics.

Skriv ut

Skriv ut

Åpner et  forhåndsvisningsvindu der du kan skrive ut økonomisk statistikk og eksportere dataene til flere filformater.

Diagram

Åpner vinduet Forhåndsvisning av diagram, der du kan skrive ut diagrammet.

Vis

Arbeidsområde
Du kan omorganisere verktøy og komponenter i vinduet, se  emnet Arbeidsområder og separate vinduer .