Spara En Förhandsgranskning Till En Fil

Top  Previous  Next

Om du har ändrat i ditt dokument och det finns risk för att du behöver skriva ut denna dokumentversion mer än en gång, kan du spara dokumentet i en fil på disketten. Därefter kan du enkelt ladda dokumentet och skriva ut det, utan att behöva göra samma ändringar igen.

För att spara ett dokument till en fil, klicka  på knappen Spara i verktygsfältet, eller tryck på CTRL+S.

I  dialogrutan Spara som , leta upp en mapp där du vill lagra filen, ange dokumentets namn och klicka på Spara .

Ditt dokument kommer att sparas med  filändelsen .prnx . Observera att detta tillägg kommer att läggas till filnamnet även om du anger ett annat.

Observera att

Om du öppnar ett dokument som tidigare sparats på hårddisken går det inte att ändra sidinställningarna (t.ex. sidstorlek, orientering, marginaler etc.) . Knapparna Sidinställning och Skala kommer därför att vara inaktiverade.