Gem Et Udskriftseksempel I En Fil

Top  Previous  Next

Hvis du har ændret dit dokument, og der er en chance for, at du får brug for at udskrive denne dokumentversion mere end én gang, kan du gemme dokumentet i en fil på disken. Derefter kan du blot indlæse dit dokument og udskrive det uden at skulle foretage de samme ændringer igen.

For at gemme et dokument i en fil skal du klikke  på knappen Gem på værktøjslinjen eller trykke på CTRL+S.

I  dialogboksen Gem som skal du finde en mappe, hvor du vil gemme din fil, indtaste dokumentets navn og klikke  på Gem .

Dit dokument vil blive gemt med  filtypen .prnx . Bemærk, at denne udvidelse vil blive føjet til filnavnet, selv hvis du indtaster et andet.

Bemærk at

Hvis du åbner et dokument , som tidligere er blevet gemt på harddisken, er det umuligt at ændre dets sideindstillinger (f.eks. sidestørrelse, retning, margener osv.). Så  knapperne Sideopsætning og Skala vil være deaktiveret.