Pikaopas

Top  Previous  Next

Tervetuloa Visual Lottery Analyser

Esittelyssä Visual Lottery Analyser
Mitä uutta versiossa 5 on

Aloita käyttö noudattamalla jotakin tässä aiheessa kuvatuista ohjeista.

Täysin automaattinen tila

Visual Lottery Analyser voi toimia täysin automaattisessa tilassa.
Kunolet suorittanut ohjatun automaattitilan , voit käyttää ohjelmistoa ja saada lippusi vain yhdellä napsautuksella.
Käynnistä vain ohjelmisto tietokoneellasi ja kaikki on tehty.

Kuinka ohjelmistoa käytetään:

1.Lisää pelisi ohjelmistoon.
Tässä ohjelmassa on jo sisäänrakennettu World Games Database , joka sisältää satoja ennalta määriteltyjä lottopelejä.
Avataksesi tämän ominaisuuden etsi World Games ohjelmiston päätyökaluriviltä pääikkunan yläreunasta.
Avaa senapsauttamalla World Games -painiketta ja lisää sitten pelit, joilla haluat pelata.
Voit myös siirtyä suoraan kohtaan Omat pelit , ja ikkunan oikealla puolella on myös toinen World Games Database -sivu.
Voit avata tämän ominaisuuden etsimällä Minun pelini painikkeen ohjelmiston päätyökaluriviltä pääikkunan yläosasta.

2.Jotta voit käyttää peliä, sinun on ladattava peli ohjelmistoon. Valitse peli, jolla haluat pelata, käyttämällä jotakin seuraavista menetelmistä:
a) Napsauta My Games -ikkunan työkalurivilläolevaa Open-painiketta .
b) Napsauta ohjelmiston päätyökaluriviltä löytyvää Open Game (Avaa peli) -painiketta.
c) Kaksoisnapsauta pelin kuvaketta.

3.Jos haluat aloittaa pelien analysoinnin ja saada numerot, käytä jotakin seuraavista menetelmistä:
a) Napsauta One Step Analysis -painiketta, jotta avattu peli analysoidaan automaattisesti, painike löytyy ohjelmiston päätyökaluriviltä.
b) Käytä Visual Analyser -toimintoa analysoidaksesi pelejä manuaalisesti.
c) Luo lippusi käyttämällä Tickets generatoria.
Voit avata tämän ominaisuuden löytämällä Tickets Generator -painikkeen ohjelmiston päätyökaluriviltä pääikkunan yläosasta.

Lue myös tärkeimmät aiheet saadaksesi lisätietoja:

Lippunäkymän esittely

Visuaalisen analyysin käsite
Ohjelmiston käyttöliittymän pääelementit