Skriva Ut Ett Dokument Med Standardinställningar

Top  Previous  Next

Om du vill skicka ett dokument direkt till standardskrivaren utan att anpassa utskriftsinställningarna gör du något av följande.

Klicka på  knappen Snabbutskrift i verktygsfältet.

Klicka  på Skriv utpå  menyn Arkiv .

Mer information omhur du väljer skrivare, antal kopior och andra utskriftsalternativ  finns i avsnittet Skriv ut ett dokument via dialogrutan Skriv ut .

Obs!

Om du försöker skriva ut ett dokument vars marginaler ligger utanför det utskrivbara området visas ett varningsmeddelande .  Klicka på Ja för att skriva ut dokumentet ändå, om du är säker på att skrivaren stöder de angivna sidmarginalerna.