Finansielt Gitter

Top  Previous  Next

Finansoversigten viser dig dine finansielle data i et krydstabulært format.
Totaler vises som ekstra kolonner eller rækker, der indeholder opsummerede data for dine omkostninger, overskud og balance.

Grid'et har sorterings- og filtreringsfunktioner, som giver dig mulighed for at styre sorteringsrækkefølgen og filtrere dataene.

Gitterets elementer:

Øverst til venstre i gitteret er der tre knapper.

Disse knapper kan flyttes med musen og slippes frem og tilbage hvor som helst på gitteret.
Hvis du f.eks. slipper dem på et filterfeltområde i toppen af gitteret, kan du omarrangere, hvilke data der vises på et gitter.
Du kan også ændre datarækkefølgen på gitteret ved at ændre knappernes rækkefølge direkte, flytte dem til venstre eller højre.
Disse knapper har indbygget et pop-up-filter, som du åbner ved at klikke på et lille filterikon til højre for en knap.
Ved hjælp af dette filter kan du filtrere dataene på gitteret, så de kun viser det interval af værdier, du har indstillet.

I venstre side af gitteret er der rækker med dine spil.
Øverst er der et felt, der hedder Spil, det har også et pop-up-filter, for at åbne et filter skal du klikke på et lille filterikon, der findes på højre side af feltet.
Du kan filtrere, hvilke spil du vil se i oversigten. Du kan også klikke på et lille sorteringsikon for at sortere spil.

For at se spiloversigten og oplysninger om vindertal skal du klikke på et spilnavn eller en anden gittercelle, der hører til den valgte række.

I højre side af spillelisten er dataområdet, som viser omkostninger, fortjeneste og beregnet balance for et spil.
Rækken Grand total nedenfor viser den samlede sum af omkostninger, overskud og balance for alle spil.

Opdatering af data

For at opdatere omkostnings- og profitdata kan du indtaste dataene direkte i et gitter.

For at gøre det skal du vælge en celle med musen, som du vil redigere.

Indtast nye data.

Tryk på enter-tasten eller klik med musen et andet sted uden for den redigerede celle for at sende.