Snarveier

Top  Previous  Next

Når du konfigurerer alternativer for programvare som krever at du angir banen til en fil eller mappe, kan du bruke snarveier for å løse vanlige baner.

Banens snarvei må være omsluttet av [].

Hvis du legger til en mappe eller fil etter denne snarveien, må det tilførte elementet starte med en baneseparator som "\".
Her er syntaksen og beskrivelsen av vanlige snarveier du kan bruke:

[Software Path]
Løser til banen der programvaren er installert.

[Documents]

Oppløses til banen til dokumentmappen.

[My Pictures]

Oppløses til banen til bildemappen din.

Alle snarveiene ovenfor må være på engelsk.

Du kan for eksempel bruke: [Documents]\Mappen Mine databaser